Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Taksówkarz
ASAKKU • 2014-01-02, 15:13
Jadę sobie taksówką.
- Ja to kocham swoją robotę - chwali się taksiarz. - Sam sobie sterem, żeglarzem i okrętem. Nie mam szefów nad sobą, żeby mi rozkazywali co mam robić…
- Pan skręci teraz w lewo...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BongMan 2014-01-02, 15:16 6
To jest najlepszy sposób żeby cię złotówa nie wydymała na kilometrach - znać drogę i mówić chujowi na bieżąco, którędy ma jechać.
Zgłoś
G................x 2014-01-02, 17:35 140
@up już się bałem, że kurwa byłeś taksówkarzem w Burkinafaso...
Zgłoś
contowsky 2014-01-02, 18:36
a Ty żartownisiu
Zgłoś
tranzystor 2014-01-02, 22:00 1
ASAKKU napisał/a:

Pan skręci teraz w lewo...

Tylko nie w lewo, bo korwiniści Cię zniszczą.
Zgłoś
gracii 2014-01-03, 0:17 1
"Lepiej trzy razy skręcić w prawo niż raz w lewo" ~JKM
Zgłoś
Małolata 2014-01-03, 11:29 1
BongMan napisał/a:

To jest najlepszy sposób żeby cię złotówa nie wydymała na kilometrach - znać drogę i mówić chujowi na bieżąco, którędy ma jechać.

Ja najpierw ustalam koszty, a potem wsiadam do taksówki i nawet jak taksometr (czy jak to się tam nazywa) wyświetli kilka złotych więcej, to i tak płacę to co ustaliłam. Ale to trzeba być trochę obeznanym w terenie i wiedzieć, czy się nie przepłaci w ten sposób.
Zgłoś
tranzystor 2014-01-03, 23:35
Małolata napisał/a:

Ja najpierw ustalam koszty, a potem wsiadam do taksówki i nawet jak taksometr (czy jak to się tam nazywa) wyświetli kilka złotych więcej, to i tak płacę to co ustaliłam. Ale to trzeba być trochę obeznanym w terenie i wiedzieć, czy się nie przepłaci w ten sposób.

Najwyraźniej jesteś mało kumata i nieświadomie jeździsz na lewo. Legalnie, to taryfiarz wystawia Ci paragon na podstawie zalegalizowanego tachografu, a Ty płacisz nieopodatkowaną kwotę
Zgłoś
Małolata 2014-01-04, 10:43
tranzystor, nigdy nie dostałam paragonu. Może to i nie jest uczciwe, taksówkarz okrada państwo, ale u tych kilku, u których przeliczyło mi km na zł widziałam, że kwota wychodziła tylko minimalnie wyższa, więc jak dla mnie niewielka różnica, a przynajmniej wszyscy jadą najkrótszą trasą, żeby nie pojechać za więcej niż ze mną uzgodnili, bo to ich strata.
Jak spotkam wrednego taksówkarza, to poproszę o paragon i przypilnuję, którędy jedzie, póki co nie mam takiej potrzeby.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem