Sympatyczny staruszek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sympatyczny staruszek
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Gdyby pasażer był z Polski to obstawiam dwie wersje.
Jebać PIS.
Jebać PO.
Nie zgadłeś. Byłoby Kaczyński chuj
Rudy czy Miller są tacy a tacy,ale przemijają,za to Jarosław Komunizm Zbaw jest jak Lenin wieczny.Dramatem jest to,że Polska od odzyskania wolności nie zna rzeczywistości bez tego starca w sejmie.Jarek zdechnie tam w tych ławach sejmowych .Kiedyś mnie ciekawiło to dlaczego on za komuny ma dziury w swoim życiorysie np pracował tu i tam od tego do tego roku,a potem 10 lat dziury i pracuje jako bibliotekarz gdzie indziej.Ktoś kiedyś widocznie bujdy opowiadał,że w komunie był nakaz pracy,a jak nie pracowałeś przyszedł milicjant i powiedział co robisz?Jak nie masz pracy,kradniesz?Wypisując skierowanie do pracy.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Gdyby pasażer był z Polski to obstawiam dwie wersje.
Jebać PIS.
Jebać PO.
Łap medal cebuli za wjebanie tematu polskiej sceny politycznej
Za Adolfa zawsze piwko leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów