Historia z dzisiejszej nocy. Jestem taksówkarzem w Poznaniu.Jeżdząc na taryfie od dwóch lat dopiero teraz wiem ilu cyganów jest w moim mieście i chciąc,nie chcąc napatoczą mi sie czasami do samochodu...z postoju tałatajstwa nie biorę,jednak jeśli zamówią a wtedy trzeba brać...zalety jeżdzenia w korporacji. Zawsze!...ale to zawsze gdy jadą próbują wszelkich sposobów żeby zapłacić połowe lub najlepiej wogóle...zazwyczaj ględzą o tym że jade złą drogą (panie...jedziesz pan żle...pieniedzy nie dam!)...że rzuca w samochodzie(panie,jak pan jeżdzisz,nie zapłace panu!)...a ostatnio narzekają że w taksówce smierdzi i wykrzywiają ryje jakby mieli puścic pawia....otóż ok 3 nad ranem miałem przebłysk geniuszu...wsiada mi gruby cygan z kolejowym wąsem...(nie przyuważyłem gnoja i wskoczył mi na postoju w centrum) i zaraz po wejsciu zaczał teatralnie krzywić gębe...-Panie! co tu tak smierdzi!?............- bo wsiadłeś,odpowiedziałem........wysiadł. .....mała rzecz a cieszy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
piwo za to ze miales odwage sie przyznac ze jestes z Poznania !
Mortalisraka czy coś tam
Skoro oceniasz ludzi po zawodzie to ja ci współczuje, zobaczymy mądralo gdzie będziesz pracował jak skończysz szkołę
Skoro oceniasz ludzi po zawodzie to ja ci współczuje, zobaczymy mądralo gdzie będziesz pracował jak skończysz szkołę
We Wrocku cyganie stworzyli klepanki w ktorych mieszkają, ok 30 osob. miasto chcialo ich wyrzucic z polski.... lewactwo z amnesty international zaczelo protestowac i tym sposobem prezydent zmienil zdanie z wyrzucenia ich z polski na danie im mieszkan!!! dostana mieszkania socjalne bez czekania w kolejce! nigdy w polsce nie pracowali! a zeby bylo smieszniej policja zaczela zatrzymywac internautow i zajmowac im kompy za to, ze pod artykulem napisali o cyganach pare brutalniejszych slow :/
Dla mnie taksiarze to gnoje na równi z cyganami. Ile razy jeździłem, tyle razy próbowały mnie gnidy oszukać. W moim mieście, w mojej dzielnicy, którą znam jak własną kieszeń, gnida jedzie okrężną drogą żeby więcej hajsu nabić.
A nie, zwracam honor. Raz jechałem taryfą nocną z gościem, który wyglądał jak Ruski z Punishera. Jedyny uczciwy taksówkarz z jakim jechałem
A nie, zwracam honor. Raz jechałem taryfą nocną z gościem, który wyglądał jak Ruski z Punishera. Jedyny uczciwy taksówkarz z jakim jechałem
Jestem cyganem i się tego nie wstydzę.Jak możecie tak lżyć ten dumny naród? Lojalny wobec siebie i wspierający się w trudnych chwilach.
Sami śmierdzicie niemytą pachwiną, potem z budowy i tanim browarem!!! A wasze kobiety się kurwią!
Jebane polaki!
PS. Możecie już otrzeć pianę z pyska
Żartowałem Do pieca z brudasami.
Sami śmierdzicie niemytą pachwiną, potem z budowy i tanim browarem!!! A wasze kobiety się kurwią!
Jebane polaki!
PS. Możecie już otrzeć pianę z pyska
Żartowałem Do pieca z brudasami.
BongMan,jak gnoje to nie jeżdzij wiecej i zapierdalaj na autobus.
bishfinger napisał/a:
Mortalisraka czy coś tam
Chyba nigdy na taryfie nie jeździłeś, albo nikt z twoich znajomych, a ZWŁASZCZA w poznaniu jeżeli nie znasz miasta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów