📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież ten gość się zastrzelił.
@up, Poważnie? nie zgadłbym geniuszu, ty to chyba w CIA pracujesz że takie rzeczy wiesz?
Podobno koleś który strzelał był działaczem lewackiech "łowców syfa" - ANTYfa. Zawsze wiedziałem że lewaki to prostaki.
@up Podobno? Jak nie masz informacji z wiarygodnego źródła to nie pieprz głupot.
Basia_Stańczyk : wypierdalaj z tymi lewakami. Już kurwa nie ma miejsca gdzie można uciec przed tymi zjebanymi tekstami ?. I nie, nie czuje sie lewakiem itp. Ale rzygac mi się chce jak widzę że takie jebane debile/debilki szukają tylko na siłe sposobności żeby użyć tego zjebanego określenia. Swoją drogą nie wiem czemu nagle to określenie przeżywa swój renesans...
nie miałęm zamiaru robić tutaj za Miodka, ale nawet mnie to razi:
WYPUŚCIE???? co to znaczy?
czy chodziło o WYPUŚĆCIE?
WYPUŚCIE???? co to znaczy?
czy chodziło o WYPUŚĆCIE?
Basia_Stańczyk : wypierdalaj z tymi lewakami. Już kurwa nie ma miejsca gdzie można uciec przed tymi zjebanymi tekstami ?. I nie, nie czuje sie lewakiem itp. Ale rzygac mi się chce jak widzę że takie jebane debile/debilki szukają tylko na siłe sposobności żeby użyć tego zjebanego określenia. Swoją drogą nie wiem czemu nagle to określenie przeżywa swój renesans...
Lewaki
Lewaki
Lewaki
Lewaki
Lewaki
Lewaki
Ja miałem taką konwersację z koleżanką (no przecież nie mam dziewczyny) i mówię do niej "ciekawe czy pokona Brejvika".
Dzień później, jak już się doliczyli mówię jej "zaszczytne drugie miejsce".
Dzień później, jak już się doliczyli mówię jej "zaszczytne drugie miejsce".
Ej jestem kurwa Polakiem, rasistą, ksenofobem i tam chuj wie czym jeszcze, dajcie tłumaczenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów