📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dnr napisał/a:
Kurwa to jest Sikh...
Powinni dawać warny za takie chujowe wstawki o "szmatogłowych", rzygam już tym...
@ BongMan
wróć chłopie do wyszukiwania po joemonsterze tych swoich sucharów...
@dagins,
poziom argumentów pięciolatka, wstawiłeś jakieś gówno jakich tu były SETKI, zapewne nie wiedząc że to nie muzułmanin na dodatek, a jak ktoś to wypomni to możesz tylko krzyczeć "uu ból dupy".
@dagins,
poziom argumentów pięciolatka, wstawiłeś jakieś gówno jakich tu były SETKI, zapewne nie wiedząc że to nie muzułmanin na dodatek, a jak ktoś to wypomni to możesz tylko krzyczeć "uu ból dupy".
Cytat:
@ BongMan
41 lat, a zachowanie godne 13-letniego szczyla, który dostał pierwszy w życiu komputer z internetem...
BongMan napisał/a:
Jeden chuj, też brudne i zamachy robi.
Twoje jest za to godne myślącego dorosłego człowieka
A pod taktycznym turbanem bojowym kilo trotylu i potem zdziwienie jakim cudem zamach w środku bazy swoją drogą to ciekawe jak hełm by na to założył
Jemu to się wpierdol należy, a nie ulga w umundurowaniu... Co on w ogóle robi w amerykańskiej armii?
pl.wikipedia.org/wiki/Sikh
Poczytajcie sobie o religii najpierw a potem oczerniajcie człowieka.
Sikhowie są zajebiści.
Jestem ekspertem - piłem z kilkoma.
Poczytajcie sobie o religii najpierw a potem oczerniajcie człowieka.
Sikhowie są zajebiści.
Jestem ekspertem - piłem z kilkoma.
wajnona napisał/a:
Jemu to się wpierdol należy, a nie ulga w umundurowaniu... Co on w ogóle robi w amerykańskiej armii?
Jak nie wrócisz świńskim truchtem do kuchni, to tobie się dostanie za pieprzenie głupot!
heh, przeciez Sikhowie uwazani sa za jednych z najlepszych zolnierzy na swiecie.Nawet jakis czas temu zdaje sie, byla akcja, ze jeden z nich dostal medal od krolowej Anglii za mestwo i odwage po tym jak rozpieprzyl z 50 talibow broniac posterunku (jak mu sie skonczyla amunicja to rzucal w nich ponoc minami przeciwpiechotnymi). i zdaje sie ze sa caly czas na uslugach Korony.
@ BongMan
Co rozumiesz przez brudne? Oni są z Indii, jeśli każdy nie-biały jest brudasem wg ciebie to może i są brudni.
Zapewne wpisałeś w google "sikh zamach" i wrzuciłeś pierwszy wynik... bardzo obiektywnie, ale może poczytaj o nich więcej jak będziesz miał przerwę w czyszczeniu krabów.
Tu masz jeden przykład czym różnią się od prawdziwych brudasów.
Co rozumiesz przez brudne? Oni są z Indii, jeśli każdy nie-biały jest brudasem wg ciebie to może i są brudni.
Zapewne wpisałeś w google "sikh zamach" i wrzuciłeś pierwszy wynik... bardzo obiektywnie, ale może poczytaj o nich więcej jak będziesz miał przerwę w czyszczeniu krabów.
Cytat:
Ważnymi punktami etyki sikhizmu są: wymóg samodzielnego utrzymywania się z uczciwej pracy...
Tu masz jeden przykład czym różnią się od prawdziwych brudasów.
Gender i wielokulturowość do tego dąży zachód a już w podstawówce mówi się dziecku że utopia nie istnieje.
BongMan napisał/a:
Jeden chuj, też brudne i zamachy robi.
pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_lotu_Air_India_182
Ale Ty jesteś głupi. ;_; Gdybyś to jeszcze oprawił w miarę mądrymi argumentami i postarał się nieco ze słownictwem, to może bym przełknął i uznał po prostu Cię za zwykłego idiotę, a tak jesteś ultra-idiotą z przytupem. Może skończysz w końcu z tym internetem i pójdziesz na połów krabów, jebany cebulaku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów