18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Talent
łysa_pała • 2012-10-27, 10:08
- A więc powiedz nam, Radku, jaki jest Twój talent?
- Jestem naśladowcą Michaela Jacksona.
- Czyli potrafisz śpiewać i tańczyć jak on?
- Nie, pieprzę małe dzieci.
Zgłoś
BongMan 2012-10-27, 11:09 18
Dam browara, bo jak wyjdzie na główną to oburzeni fani będą się cisnąć

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
uszatok 2012-10-27, 12:14
Może i jebał dzieci, ale co jak co, muzykę robił zajebistą ENY KECZUOKI ANUOKI ENY
Zgłoś
kiziamizia 2012-10-27, 12:17 3
Nie jebal dzieci glupole, jako, ze sam mial dziecinstwo do dupy, (przez ojca ktory spuszczal wpierdol za najmniejszy falsz w spiewie itd) kochal dzieci i uwielbial sprawiac im radosc i widziec usmiechy na ich twarzach. (sam mialem niezbyt kolorowe dziecinstwo i tez jak moge jakiemus dzieciakowi chocby cukierka dac i widze ze sie cieszy to sie jaram ale kurwa nie gwalce ich:-D ) A to, ze potem niby jakas matka dla prasy gadala czego to on tam nie robi to wiadome bylo, kasa, kasa, kasa. I love U Jacko <3
Zgłoś
ravp 2012-10-27, 12:53 69
@up
Dobra dobra, ja jakoś wam nie ufam - pedofilom.
Zgłoś
patelski666 2012-10-27, 13:55 1
@ravp rozjebales mnie piwo a dowcip suchy ale fajni sie fajnie zazwyczaj cisna

Znasz się na tym tak jak murzyn na byciu białym...
Zgłoś
Plecionkarz 2012-10-27, 13:57
Jebałem dzieci bo jebałem. Na chuj drążyć temat? ~Michael Jackson

A tak na poważnie to on należał do sekty scjentologów która kazała mu poślubić córkę Elvisa Presleya żeby ukryć jego pedofilskie zapędy.
Zgłoś
S................s 2012-10-27, 14:41
@UP

Jebalem sam siebie w oko, i mialem oparacyjnie usuwany kregoslup, na chuj drazyc oko? ~Plecionkarz

A tak na powaznie, to ty nalezysz do sekty scjentologów która kazała ci poślubić syna Elvisa Presleya żeby ukryć twje pedofilskie zapędy.
Zgłoś
RumAndCola 2012-10-27, 14:48
to chyba o Radku Sikorskim

just cry
Zgłoś
S................e 2012-10-27, 14:51 2
Pozwy były, dla kasy, wszystkie MJ wygrał. Na chuj drążyć temat?
Zgłoś
imbryg 2012-10-27, 15:22
@Sataris

to wyżyna twojej kreatywności czy mamy szanse na jeszcze jeden pokaz?
Zgłoś
eligurf 2012-10-27, 15:26 3
Ja pierdolę pól Sadola broni murzyna. Znacie też może jakiś fajnych cyganów.

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
Plecionkarz 2012-10-27, 15:26 1
Sataris napisał/a:

@UP

Jebalem sam siebie w oko, i mialem oparacyjnie usuwany kregoslup, na chuj drazyc oko? ~Plecionkarz

A tak na powaznie, to ty nalezysz do sekty scjentologów która kazała ci poślubić syna Elvisa Presleya żeby ukryć twje pedofilskie zapędy.

Widzę, że pośmiertne histeryczne uwielbienie wcale nie słabnie. Przecież to był facet który osiągnął olbrzymią popularność co wiązało się z tym, że mógł ruchać codziennie inną. On jednak stronił od kobiet i miał tylko dwa lipne małżeństwa. Jedno to zainscenizowany związek z córką Presleya jak zaczęły się oskarżenia o pedofilię. Drugie z jego pielęgniarką tylko po to żeby urodziła mu dzieci. Bardzo dziwne, że ktoś z taką popularnością wcale nie otaczał się kobietami ani nawet facetami (w końcu pedalstwo rośnie w siłę) tylko dziećmi.
Zgłoś
kiziamizia 2012-10-27, 15:54
@up Bo dzieci to fajne sa A tak serio, nawet Preslejowa mowila po rozwodzie w wywiadach, ze on jak male dziecko sie zachowywal a nie jak facet, wiec moze dlatego otaczal sie dziecmi, no kazdy jest jaki jest ale talent to on mial
Zgłoś
N................J 2012-10-27, 19:05 1
die in flame.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów