18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Misiek_KRK 2017-03-07, 15:24 6
KlinikaAborcyjna napisał/a:

Sami jesteście rumunami świat schodzi na psy skoro Polak nie potrafi odróżnić rumuna od ruskiego, no chyba że nie jesteście polakami

Do autora wrzuty

Po pierwsze to domena RU jest rosyjska a nie rumuńska.
Po drugie Rumuni nie posługują się cyrylicą.
Po trzecie nie ma piwa za takie rażące błędy.

A ty jesteś osiołek. To że filmik jest ściągnięty ze strony ru to nie koniecznie musi być o ruskich.
Tu masz stronę rumuńskiego Mam Talent

A tu profil Antoniny Goloseevy
Antonina Goloseev

A teraz stawiam nam piwo
I "polakami" piszemy z dużej litery - Polakami
Zgłoś
Crapshit 2017-03-07, 15:37
Talent na poziomie Misiewicza.
Zgłoś
weltmajster 2017-03-07, 15:55
Ciekawe, czy rumuński Hołownia jest też taki świętojebliwy, a Prokop jest równie śmieszny.
Zgłoś
jetstar 2017-03-07, 16:19 3
Kto nie da piwa ten pedał

[url="http://adanagmar.net46.net/userbar/"][img]owner.jpg[/img][/url]
Zgłoś
Belweder 2017-03-07, 16:31 4
jetstar napisał/a:

Kto nie da piwa ten pedał

A kto nie skacze ten z policji ? Ja nie dam, bo materiał chujowy. Żeby pokazała jakieś kurwa zręczne akrobacje do tego, ale ona jest po prostu słaba i w dodatku brzydka z ryja. A za dupę to dają piwo tylko biedaki umysłowe albo niewyżyte prawiczki

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
ZatoX 2017-03-07, 17:25 1
Gdzie ten kurwa talent ?
Zgłoś
jackalski 2017-03-07, 17:28 16
Myślę, że ten filmik można podsumować galerią postaci drugoplanowych, które oddają dość dobrze przekrój demograficzny sadistica

Pryszczaty fapator

Przegryw fapator i jego kolega, który kiedyś miał nawet dziewczynę, ale była niewyględna

Hipster-pozer fapator

Bro-fapatorzy [jeden jest gejem, ale się maskuje przed kolegami]

Erotoman gawędziarz

Zresztą ten ostatni osobnik dostaje ode mnie serię bo jest 'miniasty'…

ukryta treść

50 Twarzy Earl Greya…

Zgłoś
Splitowsky 2017-03-07, 17:33
Wytrząsanie gówna z dupy pozostawmy małpom
Zgłoś
Krak 2017-03-07, 17:53
TT4 napisał/a:

Dziewczyna ma talent i warunki.

Najebałeś filmów a ten główny w gównianej jakości.
Pomagam:
Zgłoś
qwerty1234567890 2017-03-07, 18:03 6
Cytat:

Co ci się nie podoba w zdrowej słowiańskiej dupie?

nic, dupa fajna i co dalej? bo nią kręci, wytrzepuje gówno? Prawie każda kompilacja i każdy film, który jest proponowany z automatu zawiera jakąś laskę, która się giba w pokoju czy sali bądź na plaży ze zbliżeniami jej dupy, cycków, nóg bądź ust w które wsadza zalotnie palucha. Pół na pół blondynka lub nie widać ryja w ogóle, skacze, giba się lub kręci wokoło własnej osi. Specjalnie nie różni się od laski z poprzedniego filmiku, może kolorem ubioru. Czym tu się jarać? bo dupa, bo cycki? Małe trzeba mieć wymagania, aby jarać się entą laską, która kręci i macha dupą, rozkłada i macha nogami oraz froteruje podłogę cyckami wypinając dupę i taki jest jej talent.
Zgłoś
Putis 2017-03-07, 18:11
A ja wiecie co Wam powiem, Polacy to taka zjebana nacja, że im się nie dogodzi, zawsze mają swoją teorię na wszystko i wiedzą wszystko najlepiej... fajna dupka robi taniec erotyczny, no fakt twerkuje no i co z tego? ja jestem prosty facet i mi się podoba a te pedały wyżej niech się nie odzywają :v
Zgłoś
WalkingStephen 2017-03-07, 18:24 2
To jest problem dzisiejszych czasów, gdzie laski mają od młodych lat zakodowane takie standardy, że jak nie jest wyuzdaną szmatą to już w oczach koleżanek jest nudna i w ogóle trzeba ją omijać szerokim łukiem. Zobaczcie sami w swoim otoczeniu ile jest w okół pozerów co potrafią się tylko pokazać czy to zdjęcie obiadu w "ekskluzywnej" knajpie czy to na każdym zdjęciu musi być widać logo apple żeby wszyscy wiedzieli, że kupiłeś telefon za więcej niż przeciętna wypłata w naszym kraju. Rozpierdalają mnie najbardziej te wszystkie lasencje co nie mają nic do zaoferowania poza wyglądem, byle by jak najwięcej ciała pokazać co by komplementów nazbierać a w głowie siano, potem patrzy to z góry na innych. Nie nie jestem gejem, jestem szczęśliwe zaręczony i przygotowuje się do ożenku, ale po prostu nie wiem boli mnie to dokąd to wszystko zmierza, wiadomo z niektórych rzeczy się wyrasta tylko jak tak patrzę na przestrzeni lat to coraz wyżej przesuwana jest ta umowna granica w jakim wieku nie wypada już czegoś robić. To takie poalkoholowe refleksje mnie naszły.
Zgłoś
htp 2017-03-07, 18:59
TT4 napisał/a:

Up.
Co to jest ten cały meh?
Onomatopeja jakaś?
Co ci geju przeszkadza w zdrowej słowiańskiej dupie?
Macha tylko po to żeby się tobie podobało. Przecież nie musi być od razu twoją żoną, córką czy coś.

Geju.

Zdrowa jest, fakt. A to na pewno Słowianka?
Zgłoś
Gambi 2017-03-07, 19:59
Tego i tak nie przebije. Można przewinąć do ~1:00 jak ktoś nie widział.

Zgłoś
jerryfci 2017-03-07, 20:25
ale musi byc tam teraz śliska podłoga
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów