18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
zeto88 2017-03-07, 6:13 36
Kolejny szmatławiec kręci dupą, meh.
Zgłoś
TT4 2017-03-07, 6:28 27
Up.
Co to jest ten cały meh?
Onomatopeja jakaś?
Co ci geju przeszkadza w zdrowej słowiańskiej dupie?
Macha tylko po to żeby się tobie podobało. Przecież nie musi być od razu twoją żoną, córką czy coś.

Geju.

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
Noside 2017-03-07, 6:39 70
Zawsze mi się to będzie kojarzyć z wytrząsaniem gówna.
Nie wiem czemu się tak wszyscy jarają symulacją skakania po chuju jako super tańcem.
Geny się odezwały, czy ten sam poziom co

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
saves 2017-03-07, 6:51 2
Nie czepiajcie się. Widać, że dziewczynom tęskno do czarnych pytongów.
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2017-03-07, 7:03 7
TT4 napisał/a:

Co to jest ten cały meh?
Onomatopeja jakaś?

Dokładnie. Oznaczać ma ona znużenie, obojętność, ale wracając do tematu. Poza "wytrząsaniem gówna" jak to Noniesondze zauważył, może być. Niestety szału nima.
Zgłoś
Misiek_KRK 2017-03-07, 7:07 2
To jest niby rumuński talent? U nas większość dziewczyn w nocnych klubach umie lepiej kręcić dupą, a za kilka groszy nawet laskę zrobią.
Zgłoś
nowynick 2017-03-07, 8:51 2
Rumuński mam talent - kręcenie dupą... wymowne w chuj...
Zgłoś
joeblack33 2017-03-07, 9:23
na wieczorach kawalerskich co najwyżej karierę zrobi
Zgłoś
manson__ 2017-03-07, 9:33 1
Panowie, dla Was kobitki znajdują się wyłącznie na hardzie
Zgłoś
janlew 2017-03-07, 9:48 3
No nawet, nawet. Przy której drodze stoi ?
Zgłoś
qhash 2017-03-07, 11:07 4
talent do czego, bycia kurwą ?
Zgłoś
Alonso 2017-03-07, 12:01 8
Ładna, głupia pizda.
Zgłoś
enes19 2017-03-07, 14:30 2
szarpałbym jak reksio szynke
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-03-07, 15:06 4
nowynick napisał/a:

Rumuński mam talent - kręcenie dupą... wymowne w chuj...

Misiek_KRK napisał/a:

To jest niby rumuński talent? U nas większość dziewczyn w nocnych klubach umie lepiej kręcić dupą, a za kilka groszy nawet laskę zrobią.

Sami jesteście rumunami świat schodzi na psy skoro Polak nie potrafi odróżnić rumuna od ruskiego, no chyba że nie jesteście polakami

Do autora wrzuty

Po pierwsze to domena RU jest rosyjska a nie rumuńska.
Po drugie Rumuni nie posługują się cyrylicą.
Po trzecie nie ma piwa za takie rażące błędy.

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów