Pewne Taliby postanowiły że urządzą imprezę z okazji zabicia kilku niewiernych, gdy już nabili ich głowy na pale postanowili że włączą głośne techno w stylu hymnu ISIS. Niezadowoleni sąsiedzi nie mogli znieść owego hałasu, więc zadzwonili po Putina, Putin jako iż jest dobrym człowiekiem pomógł owym sąsiadom w dość drastyczny i niekonwencjonalny sposób.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jacy Talibowie? Nie ten czas i miejsce. Tak już z czystej ciekawości byś sobie trochę o tym poczytał, bo dysponujesz wiedzą jaką przekazywała telewizja 15 lat temu.
@1.Michal
Kieruje się tym co jest na Liveleak'u, jebie mnie to czy to prawda czy nie, najważniejsze że zostali rozjebani i jest materiał na Sadola.
Kieruje się tym co jest na Liveleak'u, jebie mnie to czy to prawda czy nie, najważniejsze że zostali rozjebani i jest materiał na Sadola.
Bo Putin jest jak ta Czarownica ze Śpiącej Królewny... nie zaprosisz na imprezę i masz przejebane...
jebany tępy śmieć myślał ze spierdoli za winkiel a tu taki chuj
coś pięknego
0:03 "... i w tym momencie Mohamed już wiedział, że ma przejebane..."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów