📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Internet fight.
To je owijarka do bel, do tego nie fapniesz:P Ktoś wie co to za model? Szukam na necie takiej same co z przodu ciągnika na turze owija i nie mogę znaleźć...
To je owijarka do bel, do tego nie fapniesz:P Ktoś wie co to za model? Szukam na necie takiej same co z przodu ciągnika na turze owija i nie mogę znaleźć...
No kurwa zagapiłem się i niechcący kliknąłem w piwo...
przecież autor pod gifem napisał 'dla twojej starej' a nie 'dla mojej starej' wiec o co ten ból dupy? poczuliście się urażeni wielcy obrońcy uciemiężonych 'starych'?
Plecionkarz napisał/a:
twoja stara = żona/konkubina
siusiaki
dokładnie
tylko gimnazjum myśli że stara to Matka
Piękna maszyna. Jak przeglądam najnowsze katalogi producentów sprzętu budowlanego i rolniczego to dostaję orgazmu. Do tego najnowszy sprzęt militarny, postępująca automatyzacja - zajebiście!
@up
Tego już nie kupisz bo to New Holland T50xx. Został wycofany z produkcji w tamtym roku. Wiem bo mam takiego. Wy się śmiejcie z tampona ale ten ciągnik kosztował 160-170 tyś ładowacz czołowy ok 15-25 tyś a owijarka też ze 30 tyś.
Jak tyle zarobicie śmiejcie się z tampona
Tego już nie kupisz bo to New Holland T50xx. Został wycofany z produkcji w tamtym roku. Wiem bo mam takiego. Wy się śmiejcie z tampona ale ten ciągnik kosztował 160-170 tyś ładowacz czołowy ok 15-25 tyś a owijarka też ze 30 tyś.
Jak tyle zarobicie śmiejcie się z tampona
Jak to mawia mój tata "Stara to dupa bo zębów nie ma". . . Dziękuje za uwagę
danio1991me napisał/a:
giń śmierdzący kupą zarzyganego gnoju gimbusie! Stara to może być wersalka - debilu
albo twoja matka XD
Stary:
rzeczownik, rodzaj męskoosobowy
(2.1) slang. ojciec; przełożony, szef; kapitan statku
(2.2) tylko w wołaczu, poufale, sposób zwracania się do kolegi
(2.3) lm slang. rodzic, ojciec
(2.4) slang. mąż, partner
Tak samo z babami, nie mówiliście/słyszeliście na szefową słowa "stara"? Czy jak Plecionkarz napisał, na żonę/partnerkę?
Fajnie, że staracie się ukulturalnić chamów nieszanujących swoich rodzicieli, ale... no kurwa, zanim kogoś zapiecze dupa niech pomyśli, czy warto ten ból ogłaszać i robić z siebie głupka, czy w myślach powiedzieć sobie: "No taki tampon to chyba dla mojej starej w robocie", uśmiechnąć pod nosem i olać internet fight? No, ale do tego trzeba użyć mózgu, a niektórych to wyjątkowo boli
PS. tak, też trochę mnie piecze
rzeczownik, rodzaj męskoosobowy
(2.1) slang. ojciec; przełożony, szef; kapitan statku
(2.2) tylko w wołaczu, poufale, sposób zwracania się do kolegi
(2.3) lm slang. rodzic, ojciec
(2.4) slang. mąż, partner
Tak samo z babami, nie mówiliście/słyszeliście na szefową słowa "stara"? Czy jak Plecionkarz napisał, na żonę/partnerkę?
Fajnie, że staracie się ukulturalnić chamów nieszanujących swoich rodzicieli, ale... no kurwa, zanim kogoś zapiecze dupa niech pomyśli, czy warto ten ból ogłaszać i robić z siebie głupka, czy w myślach powiedzieć sobie: "No taki tampon to chyba dla mojej starej w robocie", uśmiechnąć pod nosem i olać internet fight? No, ale do tego trzeba użyć mózgu, a niektórych to wyjątkowo boli
PS. tak, też trochę mnie piecze
Zdecydowanie za dużo symulatora farmingu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów