Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak mozna sie podcierac na stojaco ?
Bo ma być dobrze widać. Chyba nie pomyślałeś, że to tak przypadkowo?
tiktokowa udawanka "dzieci dzieciom"...
czego nie rozumiesz?
Normalna potańcówka u Halmana w domu
Jest też flodzia.
Cywilizacja nie dotarła, nie wie do czego służy papier toaletowy...
To tam c🤬j, ja się pytam, jak można mieć półprzezroczyste drzwi od kibla?
To tam c🤬j, ja się pytam, jak można mieć półprzezroczyste drzwi od kibla?
Kiedyś byłem na konferencji w Niemczech, gdzie uczestników zakwaterowano w 2-osobowych pokojach, w których łazienka od pokoju oddzielona była takimi ścianami. Jak jedziesz z żoną czy kochanką to pewnie fajne urozmaicenie, ale jak z randomowym uczestnikiem konferencji, tej samej płci w dodatku, to trochę krindżowe. Ale cóż, Niemcy, trzeba brać poprawkę na ten naród.

Kiedyś byłem na konferencji w Niemczech, gdzie uczestników zakwaterowano w 2-osobowych pokojach, w których łazienka od pokoju oddzielona była takimi ścianami. Jak jedziesz z żoną czy kochanką to pewnie fajne urozmaicenie, ale jak z randomowym uczestnikiem konferencji, tej samej płci w dodatku, to trochę krindżowe. Ale cóż, Niemcy, trzeba brać poprawkę na ten naród.
Randomowe, krindzowe... Ja p🤬lę, nie znasz polskiego czy jak?
Randomowe, krindzowe... Ja p🤬lę, nie znasz polskiego czy jak?
Pomylił z kondomowe księżowe w dupę zasadzone.
Ty nigdy nie srałeś na łonie natury? Pytanie jednego asika mnie nie dziwi, ale ilość łapek w górę to już mnie przeraża.
Ja nie dość, że podcieram się na stojąco, to jeszcze jedną nogą staję na kiblu, żeby jeszcze dokładniej dupę wypolerować
a jak to robisz na lezaco ?
Nie wiem co w tym nadzwyczajnego.
Na siedząco jest mi jakoś k🤬a dziwnie niewygodnie.
Najlepiej jeszcze potem umyć dupę pod prysznicem żeby było higieniczniej.
Pewnie wielu tak robi, ale mało kto się przyzna.
- w Izraelu np. się od razu podmywają, co wcale nie jest głupie. W Japonii są nawet specjalne toj toje z funkcją podmywania się.
A wy się dalej wycierajcie na siedząco i potem zrywajcie zaschnięte ding dongi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie