18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
shoe5maker 2020-03-12, 16:37 3
Skąd w drewnianych szalunkach wziął się prąd?
Zgłoś
poligon6 2020-03-12, 16:38 6
Smród jakbys psa w domu trzymał.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
MisDetonator 2020-03-12, 16:59 13
poligon6 napisał/a:

Albo co gorsza, żył w tym samym wypizdowie co poligon lub wręcz z nim.

Swoją drogą, byłeś już u psychiatry z tymi swoimi zaburzeniami? Bo nawet w temacie z wypadkiem na budowie musisz pierdolnąć coś o psach. Jakaś trauma z dzieciństwa, mieliście owczarka i tatuś cię nie przypilnował ?

Więcej:
sadistic.pl/tematy/MisDetonator,687533/
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-03-12, 17:03 6
Pali się do roboty.
Zgłoś
poligon6 2020-03-12, 17:06 4
MisDetonator napisał/a:

Swoją drogą, byłeś już u psychiatry z tymi swoimi zaburzeniami? Bo nawet w temacie z wypadkiem na budowie musisz pierdolnąć coś o psach. Jakaś trauma z dzieciństwa, mieliście owczarka i tatuś cię nie przypilnował ?

No i odezwał sie brudas, któremu pies szoruje odbytem po podłodze albo liże się po dupie i potem śmierdzącym ozorem pełnym luchy maza po mordzie swojego pana.

Ciemnota jak w XIX wieku ale wtedy jak ludzie z koza mieszkali w jednej izbie i im srała koło wyra, to przynajmniej mleko z tego mieli.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
J................k 2020-03-12, 17:35 1
MisDetonator napisał/a:

Uuuu odezwal sie widzę milosnik parszywych czworonogow, auuuuuuu au au auuuuuu ichhhaaaaa haha smalec z psa hahaha
Zgłoś
Ahoi 2020-03-12, 18:14 1
Prawdziwi koledzy z pozostałych budowlańców. Stoją i się patrzą na grilla zamiast wypierdalać, żeby odłączyć źródło prądu na budowie.
Zgłoś
Barnellini 2020-03-12, 18:20 4
poligon6 napisał/a:

Ja pierdolę. Niemożliwe żebyś tak bez powodu nienawidził psów. Albo jesteś trollem albo cię pies wyruchał w dupę jak byłeś mały. Stawiam na to pierwsze ale najbardziej prawdopodobne że jesteś trollem którego pies wyruchał w dupę jak był mały. Ani te twoje teksty nie są śmieszne ani mądre ani prawdziwe. Jako niedowartościowany chujek po prostu chcesz zaistnieć na tym portalu a nie posiadasz żadnego z tych przymiotów. Postanowiłeś być kontrowersyjny. Brawo pedałku! Zauważyliśmy twoje marne istnienie więc możesz już nas nie wkurwiać swoimi debilizmami. i jadem, który się z ciebie sączy.

Z całego serca nie pozdrawiam

Fuck lefties!!!
Zgłoś
zbyszko1986 2020-03-12, 18:53 1
Bądź co bądź ale chęć życia to skurwiel ma/miał
Zgłoś
cesarz1982 2020-03-12, 18:55 3
Ja tam lubię jak mój pieso liźnie mnie po gębie
Kochana mordeczka ,nie to co fałszywe ludzie

Zgłoś
Karboksylator 2020-03-12, 19:01
robota mu się w rękach pali

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
poligon6 2020-03-12, 19:22
Barnellini napisał/a:

Ja pierdolę. Niemożliwe żebyś tak bez powodu nienawidził psów. Albo jesteś trollem albo cię pies wyruchał w dupę jak byłeś mały. Stawiam na to pierwsze ale najbardziej prawdopodobne że jesteś trollem którego pies wyruchał w dupę jak był mały. Ani te twoje teksty nie są śmieszne ani mądre ani prawdziwe. Jako niedowartościowany chujek po prostu chcesz zaistnieć na tym portalu a nie posiadasz żadnego z tych przymiotów. Postanowiłeś być kontrowersyjny. Brawo pedałku! Zauważyliśmy twoje marne istnienie więc możesz już nas nie wkurwiać swoimi debilizmami. i jadem, który się z ciebie sączy.
Z całego serca nie pozdrawiam

Chuj nie czytałem tego bełkotu, bo co mądrego może napisać miłosnik psiego smrodu.

Nic mądrego! Zapatrzony w psi odbyt i smród z niego sie wydzielający. Nie wiem jak ktos normalny może się upodlić by mieszkać z bezmyslnym smierdzącym bydlęciem pod jednym dachem. Ja pierdole!

Zgłoś
Barnellini 2020-03-12, 21:59 2
poligon6 napisał/a:

Chuj nie czytałem tego bełkotu, bo co mądrego może napisać miłosnik psiego smrodu.
Nic mądrego! Zapatrzony w psi odbyt i smród z niego sie wydzielający. Nie wiem jak ktos normalny może się upodlić by mieszkać z bezmyslnym smierdzącym bydlęciem pod jednym dachem. Ja pierdole!

Oj czytałeś. I to dwa razy monotematyczny chłopcze.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
kasztaniak 2020-03-13, 22:36

cesarz1982 napisał/a:

Ja tam lubię jak mój pieso liźnie mnie po gębie
Kochana mordeczka ,nie to co fałszywe ludzie

Wiesz, że zoofilia jest karalna?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów