Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Smród jakbys psa w domu trzymał.
Albo co gorsza, żył w tym samym wypizdowie co poligon lub wręcz z nim.
Swoją drogą, byłeś już u psychiatry z tymi swoimi zaburzeniami? Bo nawet w temacie z wypadkiem na budowie musisz pierdolnąć coś o psach. Jakaś trauma z dzieciństwa, mieliście owczarka i tatuś cię nie przypilnował ?
Albo co gorsza, żył w tym samym wypizdowie co poligon lub wręcz z nim.
Swoją drogą, byłeś już u psychiatry z tymi swoimi zaburzeniami? Bo nawet w temacie z wypadkiem na budowie musisz pierdolnąć coś o psach. Jakaś trauma z dzieciństwa, mieliście owczarka i tatuś cię nie przypilnował ?
No i odezwał sie brudas, któremu pies szoruje odbytem po podłodze albo liże się po dupie i potem śmierdzącym ozorem pełnym luchy maza po mordzie swojego pana.
Ciemnota jak w XIX wieku ale wtedy jak ludzie z koza mieszkali w jednej izbie i im srała koło wyra, to przynajmniej mleko z tego mieli.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Albo co gorsza, żył w tym samym wypizdowie co poligon lub wręcz z nim.
Uuuu odezwal sie widzę milosnik parszywych czworonogow, auuuuuuu au au auuuuuu ichhhaaaaa haha smalec z psa hahaha
Smród jakbys psa w domu trzymał.
Ja pierdolę. Niemożliwe żebyś tak bez powodu nienawidził psów. Albo jesteś trollem albo cię pies wyruchał w dupę jak byłeś mały. Stawiam na to pierwsze ale najbardziej prawdopodobne że jesteś trollem którego pies wyruchał w dupę jak był mały. Ani te twoje teksty nie są śmieszne ani mądre ani prawdziwe. Jako niedowartościowany chujek po prostu chcesz zaistnieć na tym portalu a nie posiadasz żadnego z tych przymiotów. Postanowiłeś być kontrowersyjny. Brawo pedałku! Zauważyliśmy twoje marne istnienie więc możesz już nas nie wkurwiać swoimi debilizmami. i jadem, który się z ciebie sączy.
Z całego serca nie pozdrawiam
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęJa pierdolę. Niemożliwe żebyś tak bez powodu nienawidził psów. Albo jesteś trollem albo cię pies wyruchał w dupę jak byłeś mały. Stawiam na to pierwsze ale najbardziej prawdopodobne że jesteś trollem którego pies wyruchał w dupę jak był mały. Ani te twoje teksty nie są śmieszne ani mądre ani prawdziwe. Jako niedowartościowany chujek po prostu chcesz zaistnieć na tym portalu a nie posiadasz żadnego z tych przymiotów. Postanowiłeś być kontrowersyjny. Brawo pedałku! Zauważyliśmy twoje marne istnienie więc możesz już nas nie wkurwiać swoimi debilizmami. i jadem, który się z ciebie sączy.
Z całego serca nie pozdrawiam
Chuj nie czytałem tego bełkotu, bo co mądrego może napisać miłosnik psiego smrodu.
Nic mądrego! Zapatrzony w psi odbyt i smród z niego sie wydzielający. Nie wiem jak ktos normalny może się upodlić by mieszkać z bezmyslnym smierdzącym bydlęciem pod jednym dachem. Ja pierdole!
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Chuj nie czytałem tego bełkotu, bo co mądrego może napisać miłosnik psiego smrodu.
Nic mądrego! Zapatrzony w psi odbyt i smród z niego sie wydzielający. Nie wiem jak ktos normalny może się upodlić by mieszkać z bezmyslnym smierdzącym bydlęciem pod jednym dachem. Ja pierdole!
Oj czytałeś. I to dwa razy monotematyczny chłopcze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów