📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Śmieszne niby, ale kurwa lepiej sie dziadzia rusza, niż w tych wszystkich programach, you can dance, gwiazdy tanczą po wódzie itd...
Tu z dziadka sie smiejemy, a jebany czuje muzyke i nią eksploduje, a w tych zabawnych programach wyuczone pizdeczki stawiają krok za krokiem i wymach reką/nogą jak wytresowane małpy w cyrku, i sie tym kreto zjeby zachwycają...
Tu z dziadka sie smiejemy, a jebany czuje muzyke i nią eksploduje, a w tych zabawnych programach wyuczone pizdeczki stawiają krok za krokiem i wymach reką/nogą jak wytresowane małpy w cyrku, i sie tym kreto zjeby zachwycają...
@ Nikodem_Szulcc
"z dziadka się śmiejemy" - ja wiem, że tereny byłego zsrr etc. ale kurde, nie nazywajmy kolesia, który nie ma jeszcze 30 lat dziadkiem... chujem, ciotą - owszem, ale kurwa nie dziadkiem.
"z dziadka się śmiejemy" - ja wiem, że tereny byłego zsrr etc. ale kurde, nie nazywajmy kolesia, który nie ma jeszcze 30 lat dziadkiem... chujem, ciotą - owszem, ale kurwa nie dziadkiem.
czy to nie gracjan ?
krubs1 napisał/a:
@ Nikodem_Szulcc
Wyczuwam kryzys wieku średniego
A co do filmu to ruchy ma zacne, jakbym tak umiał to może sam zacząłbym tak wywijać na koncertach.
krubs1 napisał/a:
@ Nikodem_Szulcc
Obydwoje się mylicie. To ani dziadek, ani koleś. To kobieta z dosyć nietypową jak dla kobiet fryzurą. Zwróćcie uwagę na klatkę piersiową, zdrowe bombki podskakują za każdym razem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów