📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
usuń to nagrania. Nikt Ci nie dał zgody na publikowanie mnie jak tańczę z Twoją matką.
GlassEdi napisał/a:
usuń to nagrania. Nikt Ci nie dał zgody na publikowanie mnie jak tańczę z Twoją matką.
Twoja matka mi dała jak mi ssała pałkę
@up & @up, up. Kurwa parada żenady, to żeście dojebali do pieca, szczere gratulacje
Kiedyś murzyni walczyli o prawa czarnych i starali się edukować, iść na dobre studia i zdobywać niegdyś nieosiągalne dla czarnych zawody typu prawnik, lekarz, zawodowy sportowiec, dyrektor itd.
Chłonęli osiągnięcia i kulturę zachodu. Rodzice walczyli aby ich dzieci były równie wysoko jak biali.
Teraz kiedy mają więcej praw niż biali zaczynają znów cofać się w rozwoju do epoki lepianek z gówna w dżungli i tańców szamana naćpanego halucynogenami.
Chłonęli osiągnięcia i kulturę zachodu. Rodzice walczyli aby ich dzieci były równie wysoko jak biali.
Teraz kiedy mają więcej praw niż biali zaczynają znów cofać się w rozwoju do epoki lepianek z gówna w dżungli i tańców szamana naćpanego halucynogenami.
Up powinno zostać wyniesione. Z powrotem do Afryki. Wśród białych jest na tyle dużo idiotów, że zajmą się chujową pracą. A czarny ani do roboty ani do myślenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów