📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
to jest ten co udało mu się spierdolić z plantacji bawełny i teraz zarabia gibając się jak pierdolony rezus
w Polandzie by sie nie przyjęło brak zimnego lokcia (zero auta + zero lokcia + zero muzy = zero szpanu i dupeczek)
więc to w taki sposób spierdolił przed siatką :/
Przejebane mają w tej francji , jak nie czarni tańczą to się muzułmanie modlą na ulicach
w 1:27 to on chyba podpierdala ten samochód bo sie tak rozgląda. ale naprawde sadystyczny filmik by to był gdyby był tam pewien gość
No i chuj że jest murzynem. Zajebiście tańczy. A wy cioty nigdy się tego nie nauczycie siedząc na necie i jebiąc bezsensowne posty.
racoon napisał/a:
No i chuj że jest murzynem. Zajebiście tańczy. A wy cioty nigdy się tego nie nauczycie siedząc na necie i jebiąc bezsensowne posty.
z takim podejściem to na pudelka a nie na sadolu siedzisz.
jak ja kruwa nei lubię francuzów, i jeszcze czarny tu się trafił.
ruchy pewnie wyćwiczył unikając kul z goniących go giwer.
ale piwo mu dam bo widocznie długo musiał spierdalać.
ruchy pewnie wyćwiczył unikając kul z goniących go giwer.
ale piwo mu dam bo widocznie długo musiał spierdalać.
U siebie byłby bożyszczem wioski, a w Europie na ulicy na banana zbiera
mega kurwa sadystyczne ;<
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów