Dance Kochani
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ja jebie... Sobotni wieczor, zamiast isc sie najebac to ja patrze na tanczacego flamina.
Nigdy nie byłam w stanie wyobrazić sobie, jak wygląda taniec do szkockiej "muzyki", czy jakiejś tam elektroniki typu dupstep... I nadal nie jestem w stanie. Z dwojga złego chyba jednak wolę to drugie.
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
na bierki by sie nadały
*sypki drift po blacie*
Oglądając ten filmik dotarło do mnie ze ptak cały czas myślał ze podłoże po którym stąpa w czasie ogrywania utworu, nie jest faktycznie gorące, a sam ptak w ten oto sposób został wytresowany i działa to teraz na zasadzie odruch pawłowa.
ta muza lepiej pasuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów