Świat zmierza w dziwnym kierunku... Terminator zanim cię zajebie to odp🤬li brejkdensa przed
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoro brak komentarzy, to dodam swój. Przeraża mnie to, bo na tym łebku kiedyś pojawi się karabin maszynowy, a we wnętrzu rozkaz - strzelać do ludzi. Niezależnie od koloru...
Będzie jazda z k🤬ami.
Nic nowego, jest filmik jak lis tańczy przed zającem, robi wygłupy dobrę kilka minut, nagle chyc i łapie ogłupiałego zająca.
taniec na glowie jakby ktos nie wiedzial
moonwalk na końcu rozp🤬ala
Emu_
2018-10-17, 12:14
Dla zainteresowanych przedstawiam podobnego robota, "BigDog Beta" - również od Boston Dynamics, z 2011 roku:
Faza testów, a j🤬y już tańczy lepiej ode mnie
Choć wujka Stefana na weselu nie pobije
No nie k🤬a, wyobraźcie sobie, że zabija was robot i odp🤬la po tym taniec z fortnite'a...
C................n
2018-10-17, 13:17
@FanatiCS Dziękuję Ci za ten odnośnik. Lubię takie filmy myślących ludzi agregujących wiedzę z myślą o innych.
O... Ciekawostka

Komentarz FanatiCSa zniknął...
Pewnie przez wklejony sam link, a nie wrzucenie filmiku przez uploader, co niniejszym czynię
1................d
2018-10-17, 14:25
Robią jakieś gówno zamiast porządnej, wyposażonej w sztuczną inteligencję, ruszającą się, potrafiącą gotować i sprzątać lalkę do r🤬ania. I tak by taniej wyszło niż posiadanie tradycyjnej dziewczyny.
Marnotrawią czas na programowanie tańca w robotach a umówmy się, że są priorytety. Są ważniejsze rzeczy, które musi robić robot!
Przede wszystkim musi robić loda!!!!!!!!!! Po c🤬j komu robot, którego nie można dymać?!
@100Burned
Naucz się japońskiego a się zdziwisz jakie postępy w tym kierunku
A................r
2018-10-17, 17:25
Emu_ napisał/a:
Dla zainteresowanych przedstawiam podobnego robota, "BigDog Beta" - również od Boston Dynamics, z 2011 roku:
to nie jest robot, ale jakiś dwóch c🤬li udających robota. nie oszukuj nas...