📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rogi powinny być posmarowane jakąś currarą
byka dobić usmażyć kotlety. a resztę stadionu zagazować i przerobić na nawóz
Za sponiewieranie brudasów na rogach zawsze piwo
I prawidłowo. W ogóle mi tych ludzi nie szkoda.
Dobrze ciulowi... zachcialo sie kozaczyć do byka? niech cierpi huj
Uruchamiam żyłkę biznesmena.
Tak jak w micie o minotaurze składali 10 dziewic i 10 chłopa w ofierze ( albo jako jedzenie, już nie pamiętam), w tym przypadku powinni wpuszczać po 20 idiotów biorących udział w tej corridzie na arenę i dopóki byki ich wszystkich nie rozszarpią to show trwa.
Albo żeby dodać dramaturgii tylko jeden przeżyje, żeby dodatkowo sobie utrudniali.
Kurcze ale oglądalność by była.
Tak jak w micie o minotaurze składali 10 dziewic i 10 chłopa w ofierze ( albo jako jedzenie, już nie pamiętam), w tym przypadku powinni wpuszczać po 20 idiotów biorących udział w tej corridzie na arenę i dopóki byki ich wszystkich nie rozszarpią to show trwa.
Albo żeby dodać dramaturgii tylko jeden przeżyje, żeby dodatkowo sobie utrudniali.
Barles napisał/a:
Uruchamiam żyłkę biznesmena.
Najlepiej jak by to jeszcze były cygany W czerwonych dresach
Jak sie jest na tyle durnym debilem zeby kozaczyć to rozzłoszczonego półtonowego byka to prosze bardzo:)
Miota nim jak szatan! Dobrze tak skurwysynom jebanym byczki powinny ich wszystkich zajebać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów