Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruli 2014-05-29, 20:07 7
Sprawne małpiszony nie powiem. Aktualnie Monfils to najsprawniejszy małpi tenista na świecie, pewnie po tym co pokazał dostanie angaż do kolejnego teledysku Boba Sinclaira który znalazł się na trybunach i nakręcił próbkę jego możliwości tanecznych.
Zgłoś
nvuiehnfvcj 2014-05-29, 21:11 6
Ile czarnuchów trzeba, żeby wyciąć las ??

Jednego ...
Niech sam zapierdala !
Zgłoś
ukashekk 2014-05-29, 22:41 1
To nie chłopaki. To mudżiny.
Zgłoś
patroy 2014-05-29, 22:41 3
ktoś mi powie dlaczego w tenisa nigdy nie grają podczas deszczu?
Zgłoś
takija 2014-05-29, 22:47 66
patroy napisał/a:

Bo pada...
Zgłoś
Kapuz 2014-05-29, 22:50
Ciekawe czy ustawione
Zgłoś
emka1990 2014-05-29, 22:53
patroy napisał/a:

Dałem przez przypadek piwo, a chciałem zacytować

Grałeś kiedyś w tenisa? Wiesz jak ciężko utrzymać równowagę przy ciągłym bieganiu w te i we w tę? Wiesz jak łatwo się nogi rozjeżdżają? To dodaj do tego mokrą mączkę albo tartan albo trawę... Materiału na harda byłoby pewnie co nie miara z kręcącymi się kolanami co chwilę zrywaniem ścięgien...
Zgłoś
lansnaskary 2014-05-29, 22:58
czemu wszystkie takie akcje dzieją się na meczach tenisa? dostają jakiś ekstra hajs za to, żeby zrobić coś fajnego czy jaki chuj?
Zgłoś
thewhitestar 2014-05-29, 22:59
Ten czarniejszy to odpierdolił jakiś aerobik a nie taniec, bielszy znacznie fajniej.
Zgłoś
TypowyPolak 2014-05-29, 23:07 1
Up. Takie akcje się dzieją gdy zawodnicy są normalni z resztą tenis to jest inny wymiar kultury wśród sportu porównaj sobie piłkę nożna i tenisa w nożnej każdy oszukuje jak może tutaj zawodnicy grają fair play. Bardzo trudny ciekawy i dobrze opłacany sport. A co do filmu już widzę naszego polskiego mistrza szopa janowicza, pewnie darł by ryja na sędziego, że muzyka jest za głośna a ogólnie nie ten bit po czym by się obraził i zszedł z kortu.
Zgłoś
d................t 2014-05-29, 23:17 7
Dorzucę swoje pięć groszy. Gram w tenisa od dziecka, 10 lat w klubie, jako gówniarz w liceum i na studiach dorabiałem jako trener. Tenis, w przeciwieństwie do wielu innych dyscyplin wymaga, poza siłą, wytrzymałością i koordynacją - myślenia, przewidywania i szybkiego analizowania zachowań i aktualnej dyspozycji fizycznej i mentalnej przeciwnika. Dlatego tym bardziej dziwi mnie, że jest kilku dobrych czarnych tenisistów, czy tenisistek. Jak widać wyjątek potwierdza regułę
Dla tenisistów takich, jak bracia Williams, Monfils, Blake, Washington, Noah, Ashe (starsi sadole może pamiętają, choć ponoć to pedał był) - będę miał zawsze szacunek jako dla sportowców. Bo ludzie, którzy całe życie poświęcają na swoją pasję i dzięki ciężkiej pracy potrafią wykorzystać swoje zdolności, zwyczajnie na to zasługują.
Zgłoś
brisen 2014-05-29, 23:36 3
deliriumpermanent napisał/a:

Dla tenisistów takich, jak bracia Williamsto

za to masz browara

ps. tenis jest zajebisty
Zgłoś
contowsky 2014-05-29, 23:48
chyba najciekawszy fragment meczu
Zgłoś
adek00155 2014-05-29, 23:49
te kocie ruchy !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem