📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Oj ludzie, jesteście (jak) naiwne dzieciaki.
O ile jest to panna, w co wątpię, to za pobrania dostaje pieniążki np. z astrocash. Zapewne nawet nie ma tam żadnego filmiku tylko mp3 lub jakieś pliki. Tak się zarabia w internecie
O ile jest to panna, w co wątpię, to za pobrania dostaje pieniążki np. z astrocash. Zapewne nawet nie ma tam żadnego filmiku tylko mp3 lub jakieś pliki. Tak się zarabia w internecie
Tu macie tą tańszą szmatę
alegratka.pl/ogloszenie/licealistka-bez-oporow-uzalezniona-od-23715689.html
alegratka.pl/ogloszenie/licealistka-bez-oporow-uzalezniona-od-23715689.html
kajko071
dobra obczaiłem, że tak można chwile po tym jak to napisałem. zwracam honor.
i miłej lektury
dobra obczaiłem, że tak można chwile po tym jak to napisałem. zwracam honor.
i miłej lektury
RexDex D pierdolony detektyw niezła robota ten typek musi mieć teraz trochę przejebane
od AC się odpierdol.. zresztą te linki nie prowadzą do serwisu PPA a PPD, jest różnica.
@RexDex udajesz cwaniaka, a kopiuj wklej każdy umie użyć
forum.zarabianie24.net/t-nowa-strona-z-nagrodami-10932.html
forum.zarabianie24.net/t-nowa-strona-z-nagrodami-10932.html
Firlex napisał/a:
od AC się odpierdol.. zresztą te linki nie prowadzą do serwisu PPA a PPD, jest różnica.
Jaka?
PS.
Sam spierdalaj.
Nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów