📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Okazja! Przyznaj się, że zadzwoniłeś
stestuje ktoś filmiki, sfapowałbym przed snem
japierdole...
kupiłbym taką albo zamówił sobie karnecik
Przecież to jest marna prowokacja na zboczków, te linki zapewne prowadzą do jakiegoś syfu które zaraz Ci wyruchają komputer.
niby taka uzależniona, a kurwa cztery dychy chce
Myślisz, że ona durna, ale to ty jesteś durny, że myślisz, że nie jest to fake hahaha, ciekawe czy już masz te wirusy a'la palcóweczka
hahaha ale z Ciebie frajer (ze mnie niby też że "miałem nadzieję" )
linki oczywiście do plików po parę giga i aby móc go zassać "za darmo" trzeba zabulić.
powodzenia!
linki oczywiście do plików po parę giga i aby móc go zassać "za darmo" trzeba zabulić.
powodzenia!
Mam kochającą kobietę i dziecko. Powiem Ci że nie narzekam
Ale dziecku to mógłbyś już odpuścić.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów