Umrzesz bardzo zdrowy
Nie, nie będzie przez całą emeryturę (jak i zapewne wcześniej) łaził od przychodni do przychodni i kasę trwonił na leki.
A ty chełp się tym, że nie masz silnej woli i mniej kasy możesz odłożyć na wakacje czy przydatniejsze rzeczy od trucizn.
Ostatnio byłem na pseudo happeningu kuchni całego świata. Jakie było moje (i reszty ludzi) rozczarowanie gdy się okazało, że do zaoferowania jest jedynie kuchnia jakiś pierdolonych plemion z Afryki. Całość tylko po to aby wspomóc unicef i biedne wygłodniałe bachorki na Czarnym Kontynencie.
Z żarcia nic nie spróbowałem, same gówno robione na ryżu. Do tego od chuja struganych figurek i korali za ceny wyrobów średniej jakości sklepu jubilerskiego.
Na scenie pierdolenie o biednych dzieciach, potrzebie ułatwienia im emgracji, głodzie syfie itd..
Najlepsze, że na koniec tej pogadanki gość miło się pożegnał (jakiś tam wyższy unicefowiec) i udał się w stronę parkingu.
Sam stwierdziłem, że dłużej tego gówna nie zniosę i również udałem się do swojej fury. W sumie mocno się nie zdziwilem, gdy człon UNICEFu wsiadł do nowiutkiej Porsche panamery
Nie mam bólu dupy - każdy jeździ tym, czym sobie ciężko zapracuje. Niestety lud, który żyje z "co łaska" w tym m.in wielu proboszczy to jest dla mnie pojebane.
Zaczyna się tu w Europie, a kończy gdzieś w unga-bunga, gdzie lokalni przestępcy, przejmują całe żarcie i sprzedają za konkretną cenę.
Podsumowując mój przydługi monolog: jebać PETA, jebać UNICEF, jebać każde inne zielono-czarne gówno! Świat trzeba wyciągnąć z kryzysu i jedyna w tym rola np. Afryki to wziąć to w pizdu skolonizować raz jeszcze i zacząć normalnie ekspolatować złoża tego terenu. Dziękuję i pozdrawiam.
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.Wszyscy wyżej jesteście jebanymi idiotami... Ale jeśli chwalicie się, że wpierdalacie mięso z biedronki czy innego netto to gratuluje Wam. Przesłanie tego filmu jest dwojakie. Oczywiście można zrezygnować z mięsa całkowicie(co uważam za pojebane, ale każdy je to co chce) ale z drugiej strony nie trzeba kupować mięsa z marketu czy z dyskontu. Od roku nie kupuję mięsa tzw obiadowego (wędliny niestety jeszcze kupuję) w tych gównianych sklepach bo to chuj a nie mięso jest. ale tak to jest że cebulaki zobaczą "kurczaki" 5 zł za kilo i jak debile rzucają się kupic to chujstwo. Zacznijcie zaopatrywać się u lokalnych hodowców a nie napychacie kabzę tym chujom z marketów, którzy nawet nie odprowadzają podatków u nas a cały hajs spierdala za granicę... Zacznijcie myśleć.
Pierwsze sam zacznij myśleć. Nie każdego stać na to aby zapierdalać do lokalnego hodowcy i kupować drożej. Potem samemu oporządzać (o ile sam tego nie zrobi hodowca) te całe mięso. Oczywiście kupuję od czasu do czasu na bazarze mięso i pieczywo ale bazar zbiera się raz na 2 tygodnie. Jeśli nie przyjedziesz do 8 rano to nie masz tam czego szukać, tylko ubrania i elektronika zostaje. Jeszcze to "cały hajs spierdala za granicę" no ludzie nie wierze. Ktoś jest na tyle naiwny, że wierzy telewizji i tabloidom. Chuj mnie obchodzi czy spierdala czy nie. Dopóki dopóty nie spierdalają politycy przed szubienicą to mnie to nic nie obchodzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów