a potem robią z nich pasztety a wy je wcinacie na kolacje ze szczypiorkiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Warto to pokazać synkowi czy córce: "Jak nie będziesz jadł mięsa to nie urośniesz, popatrz na tego pana, on nie jdał mięsa i widzisz jaki malutki!"
on nie je i dlatego jest taki krótki
Wszyscy wyżej jesteście jebanymi idiotami... Ale jeśli chwalicie się, że wpierdalacie mięso z biedronki czy innego netto to gratuluje Wam. Przesłanie tego filmu jest dwojakie. Oczywiście można zrezygnować z mięsa całkowicie(co uważam za pojebane, ale każdy je to co chce) ale z drugiej strony nie trzeba kupować mięsa z marketu czy z dyskontu. Od roku nie kupuję mięsa tzw obiadowego (wędliny niestety jeszcze kupuję) w tych gównianych sklepach bo to chuj a nie mięso jest. ale tak to jest że cebulaki zobaczą "kurczaki" 5 zł za kilo i jak debile rzucają się kupic to chujstwo. Zacznijcie zaopatrywać się u lokalnych hodowców a nie napychacie kabzę tym chujom z marketów, którzy nawet nie odprowadzają podatków u nas a cały hajs spierdala za granicę... Zacznijcie myśleć.
Traktują te zwierzęta tak, jak Lannisterowie małego Tyrionka traktowali.
Rozumiem że hodujemy zwierzęta dla mięsa (sam jem mięso) ale powinniśmy przynajmniej zabijać je bezboleśnie a nie np przez podrzynanie gardeł
to jest jakiś zwiastun następnego sezonu "gry o tron"? Czy to jakiś odcinek w stylu "za kulisami".
Kurwa jaki ma sens niejedzenie mięcha, co to ma niby zmienić ?...
Swoją drogą w rzeźniach jak na tym filmiku to robią pojeby i zwyrole i nic więcej, normalny człowiek zdrowy na umyśle nie wyżywa się na świni czy tam krowie, podejrzewam, że oni nie mieli by problemu jebnąć w główkę człowieka....
Swoją drogą w rzeźniach jak na tym filmiku to robią pojeby i zwyrole i nic więcej, normalny człowiek zdrowy na umyśle nie wyżywa się na świni czy tam krowie, podejrzewam, że oni nie mieli by problemu jebnąć w główkę człowieka....
parowek i pasztetow nie jadam od 10 lat od 8 nie uzwywam cukru, 5 lat nie pale papierosow i 2 lata nie pije juz kawy.
btw.
Jaranie sie gra o tron to pedalstwo.
btw.
Jaranie sie gra o tron to pedalstwo.
Umrzesz bardzo zdrowy
trafili w samo sedno, ten serial oglada zajebiscie duzo ludzi, tego aktora tez zajebiscie duzo ludzi lubi... zajebiscie duzo ludzi ten film obejrzy (w tym moja luba) siadnie to na psyhe takiemu nowakowi i nowakowej, i voila przestana wpierdalac mięso.... wkurwia mnie takie cos.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów