Czyli sex na porządku dziennym wpajany coraz młodszemu pokoleniu + materiał dla pedofili Have Fun.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
radeksz82 napisał/a:
Czyli sex na porządku dziennym ... a co tu jest sexy
To że jacyś pedofile nakręcają się takimi filmikami , a co z tym idzie gwałcą twoja córkę , siostrę lub kuzynkę , czy zupełnie obce dziecko.
Kooron napisał/a:
To że jacyś pedofile nakręcają się takimi filmikami , a co z tym idzie gwałcą twoja córkę , siostrę lub kuzynkę , czy zupełnie obce dziecko.
Myślałem, że kurwy się rodzą kurwami, a jednak można stworzyć kurwę z materiału surowego
Kooron napisał/a:
Ja chodziłem do cyrku i jakoś nie przyszła mi ochota wyruchać klauna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów