📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Rozjebało mnie to, jak Tusk Polskę, piwko leci .
grubi mają CIĘŻKIE życie
@goldRoger777
Tyś chyba ostatnio harda nie odwiedzał i nie widziałeś człowieka z członkiem ( członkami? )
Zmieniłbyś zdanie:D
Tyś chyba ostatnio harda nie odwiedzał i nie widziałeś człowieka z członkiem ( członkami? )
Zmieniłbyś zdanie:D
Ona jest gruba? To, że macie chude zdeformowane od myszki i walenia konia łapy to nie znaczy, że możecie nazywać dziewczynę z fajnym ciałkiem grubasem
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Piti1234555 napisał/a:
Ona jest gruba? To, że macie chude zdeformowane od myszki i walenia konia łapy to nie znaczy, że możecie nazywać dziewczynę z fajnym ciałkiem grubasem
"kto wybrzydza ten nie rucha" to twoje motto życiowe?
BarbraStyle napisał/a:
"kto wybrzydza ten nie rucha" to twoje motto życiowe?
po prostu wkurwia mnie lansowanie wieszaków, których bałbym się dotknąć, żeby nie połamać. Lubię jak jest za co złapać, na czym oko zawiesić bez przesady oczywiście jak Twoja stara, ale 5-6 kilo więcej od np Shakiry zawsze w pytkę
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
No, ale ta panna ma większy bebech niż ja będę miał za 30 lat przy prawie codziennym waleniu browarów i nie uprawianiu sportu. Więc już nie próbuj szukać usprawiedliwienia, że zaliczyłeś paszteta w remizie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów