Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McQurwa napisał/a:
Taniec godowy istot z grupy naczelnych
Pozory mogą mylić... nie przesadzał bym z tymi naczelnymi.
upadek bialej rasy, skutki mieszania sie kultur i glupot. czarne sloneczko
swampman napisał/a:
upadek bialej rasy, skutki mieszania sie kultur i glupot. czarne sloneczko
Tak było zawsze, niszczenie kultury, dziedzictwa narodowego zawsze zaczyna się od najłatwiejszego celu. Dzieci i ludzie mało inteligentni, a także idący owczym pędem (lewacy) stanowią łatwy cel bo są najbardziej podatni. Świat nieuchronnie pędzi do III WŚ.
taniec r🤬aniec z afryki a z tą biała rasą to takiej juz prawie nie ma tym bardziej w Brazylii teraz same kundelki globalizacja jest nieunikniona jedna rasa jeden jezyk max za 30 pokolen dotyczyc bedzie 95% populacji a reszta to odizolowane spolecznosci lokalne slabo zintegrowane ze światem
Do nich, do tych kurew podpalajacych drzwi do katedry albo tych co to dra p🤬de do babci na przejsciu dla pieszych powinno sie normalnie legalnie strzelac. J🤬e nikomu nie potrzebne jednostki. Chociaz mozna byloby zamknac i cos dla rozrywki z nimi zrobic
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie