📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zbynekmaslanka napisał/a:
Mieszkam w dużym mieście i dosłownie od kilu miesięcy zauważyłem ogromny natłok cudzoziemców, skośnookich, hindusów, czarnych, ukraińców (to każdy zauważył). Doszło do tego (aż to zapamiętałem): stoję w biedronce i się rozglądam a tam pół sklepu ludzi pochodzenia niepolskiego .... nie żartuję.
To turyści, jest sezon urlopowy.
Kurwa, ogarnij się.
Dobra przerwa, wypierdalać ścierwa
Płacenie ZUS jest uwłaczające, a co dopiero myśl o tym, że ktoś poza patobeneficjentami 500/800+ miałby żyć za frajer na mój koszt.
Polsko...
Polsko...
A pani Janina ochojska , jebana lewacka kurwa mówi że wśród tych brudasów pewnie są lekarze bądź inni wykształceni inżynierowie , którzy szukają azylu i pracy a to , że nie mają dokumentów tożsamości tlumaczy tym iż pewnie w Białorusi podarto im te dokumenty i dlatego nie mają. Ale kurwa smartfony mają żeby nagrywać i muze puszczać. A jak jeszcze ktoś mi powie ze są biedni a oni tymczasem sobie chodzą w Dior i innych markowych ciuchach to takiemu luta na ryj i z jaj zrobię druty telegraficzne.!!! 🤜👨⚕️🧔♂️👨⚖️🤛🖕🖕🖕
A tak na marginesie polecam posłuchać co o sądzi szejk o tym gównie importowanym na naszą granice.
👇👇👇
A tak na marginesie polecam posłuchać co o sądzi szejk o tym gównie importowanym na naszą granice.
👇👇👇
flejtuch napisał/a:
I jeszcze te kurwy będziemy utrzymywać z naszych podatków.. strzelać a potem strażnikom dawać premie od ilości zabitych brudasów xd
500 zł zaa pogłowie ... Więcej nie dam za bażanta bo to bażanty są i mają taniec godowy
flejtuch napisał/a:
I jeszcze te kurwy będziemy utrzymywać z naszych podatków.. strzelać a potem strażnikom dawać premie od ilości zabitych brudasów xd
większość wybrała taki rząd że zabrał broń strażnikom ale taki jest minus demokracji, że 2 ćwierć mózgów ma większy głos od zdrowo myślącego Polaka
zatapiać!
Wszyscy do komory i cyklon B wrzucić
ochojską tam stoczyć ten pasożyt kocha takich
zamknac mordy robaki. zwalicie konia dupom koledze i to wszystko co zrobicie. ulane cioty z piwnic. moze tak zacznijcie nagrywac filmiki i zrobmy swoj dzial z takich akcji? jak to bohatersko kraju bronicie. stulcie mordy w internecie i dzialajcie poza nim matoly.
Ochojska ma mokro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów