📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ten to ma skilla:
Prawie czterdzieści milionów marionetek, a połowa z nich nawet nie widzi sznurków.
Prawie czterdzieści milionów marionetek, a połowa z nich nawet nie widzi sznurków.
Czarny bawi się białymi lalkami zgroza co się na tym świecie dzieje.
jak dla mnie koleś jest świetny. sam będąc małym próbując zrobić parę kroków podobną lalką robiłem z niej tak naprawdę kalekę, który ma padaczkę i próbuje przy tym tańczyć. tym bardziej "kierowanie" tymi lalkami w taki sposób zasługuje na piwo.
pewnie i tak kradzione marionetki ...
Facet się produkuje...a talerzyk pusty.
musialem dwa razy obejrzec, zeby najpierw skupic się na jednej pozniej na drugiej ... Mistrozstwo świata !
A ten dopiero to ma skilla: ledwo się pojawi a wyznawcy śpiewają "sto lat" na grobach ludzi ze Smoleńska:
watchtheduck.blox.pl/resource/jaroslawkaczynskizasadyzobowiazuja.jpg
watchtheduck.blox.pl/resource/jaroslawkaczynskizasadyzobowiazuja.jpg
typowe murzyńskie tańce: Ona potrząsa dupskiem, a On ją niby stuka od tyłu, ew. robi wymachy kroczem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów