Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kaszojad ciągle się wpycha, drze ryja, nie da chwili spokoju. I tak przez 20 lat, po czym wyjedzie w świat i gówno z tego masz.
Nie produkować tego więcej! Ludziów już na tym świecie i tak za dużo.
Skoro jest ludzików na świecie za dużo to weź odpal kamerę i nagraj nam materiał własny na sadistica jebana kurwo! Czekamy!
Fajna ta mamuśka, wylizałbym jej odbyt!
Chyba ci się portale pomyliły stulejko, to nie "naszaklasa"
Skoro jest ludzików na świecie za dużo to weź odpal kamerę i nagraj nam materiał własny na sadistica jebana kurwo! Czekamy!
Nie obsraj zbroi dzielny rycerzu
Ale o co Wam chodzi? Jedynie do czego można się przyczepić to to,że nie zareagowała od razu,chociaż gorsze rzeczy waflokruchom dzieją się tutaj.Czy fani stulejki i kobiet w formacie jpg na serio myślicie,że każda babka na rurce robi to dla atencji? Mam koleżanki trenujące bjj i kickboxing traktujące rurkę jako dodatkowy trening
Niedługo kurwienie się na ulicy albo w necie też będzie nazywane treningiem.
A co jest nie tak z tą matka? Że jest zadbana i nie wygląda jak budyń? Wolał byś tłusta babe zamiast taką wysportowana?
Bo kobieta albo jest wyuzdaną, tępą pizdą pozującą na wyzwoloną kurwę, albo musi być tłusta i brzydka. Nie rozmnażaj się z łaski swojej.
Patrzcie, ministrant
Nie, zwolennik normalności. Bycie kurwą bez wstydu i pokory w tej kategorii się nie mieści.
Mam koleżanki trenujące bjj i kickboxing traktujące rurkę jako dodatkowy trening
Taaa, masz koleżanki... chyba jpg XD
Taaa, masz koleżanki... chyba jpg XD
Bmp i png
Niedługo kurwienie się na ulicy albo w necie też będzie nazywane treningiem.
Ale co ma fizyczny trening do kurwienia się? Nie bardzo chwytam tok myślenia.Czyli co? Gimnastyczki to atencjuszki a siatkarki plażowe to już wogóle turboszlaufy bo to i owo widać?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów