📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
CarolOtyła napisał/a:
Zdałeś gej test. Gratuluję.Czemu nikt nie rozjebał tego cygańskiego ścierwa ?
jaka kurwa cyganka ? zwykła brunetka i tyle ..zresztą chyba nawet całkiem ładna ;p
Dał bym piwo ale nie jebło ją auto więc nie dam ;P
nawet bardzo ładna. ale co w tym sadystycznego? Chyba że ktoś wrzuci jej zdjęcie z kutasem wtedy poczułbym się dziwnie
Czy tylko ja czekałem aż ktoś ją rozjedzie ?
Laska tańcząca na drodze -.0 ...no ku**a bez jaj.
Fakt zerżnąłbym (o ile nie myje się w Gangesie) ,ale co to ma być?!
Powinien być happy end ,coś powinno ją przejechać ,czy osrać...nie wiem ,ale piwa nie ma.
Fakt zerżnąłbym (o ile nie myje się w Gangesie) ,ale co to ma być?!
Powinien być happy end ,coś powinno ją przejechać ,czy osrać...nie wiem ,ale piwa nie ma.
Kurwa, sami wybrzydzacze dzisiaj. Wybrzydzasz - nie ruchasz (oczywiście w granicach zdrowego rozsądku). Jak dla mnie fajna i żwawa dupeczka, oj pofiglowałbym z nią chętnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów