Robot LG i te kocie w zasadzie robocie ruchy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Robot LG i te kocie w zasadzie robocie ruchy
tranzystor napisał/a:
Prawicowcy do roboty, bo do myślenia się nie nadajecie.
No tak, myślicielu. Tylko że to lewica chce dawać kasę nierobom, które z myśleniem za wiele wspólnego nie mają.
Prawica zatrudnia ludzi od myślenia, żeby można było im za konstruktywne myślenie przynoszące efekty płacić. Lewica, zamiast zatrudnić, daje kasę byle komu bez jakiejkolwiek weryfikacji jego wydajności, ba - nawet przy stwierdzeniu zerowym pożytku społecznym.
SaveTheTrees napisał/a:
Lewica, zamiast zatrudnić, daje kasę byle komu bez jakiejkolwiek weryfikacji jego wydajności, ba - nawet przy stwierdzeniu zerowym pożytku społecznym.
Ty, czekaj. To my mamy przecież prawicowy rząd, który wprowadził 500+. Jak to w końcu jest?
@up
Jaki rząd? Nie pojebało ci się coś?
Na przykład: jeśli powiem, że jestem prawdomówny, ale mimo to cały czas będę kłamał - czy należy nazywać mnie prawdomównym?
Jaki rząd? Nie pojebało ci się coś?
Na przykład: jeśli powiem, że jestem prawdomówny, ale mimo to cały czas będę kłamał - czy należy nazywać mnie prawdomównym?
Ale jeśli partia rządząca mówi, że jest prawicowa i patriotyczna, narodowcy i prawicowcy biją im brawo, partia prowadzi politykę lewicową i połowa w ich szeregach to komuchy, to jak to w końcu jest?
Jak to sie kurwa na głównej znalazło?Dlaczego?Po co?Komu to potrzebne?
Tak... Programy socjalne, zajebiście prawicowe
Rozdawanie pieniędzy ludziom za to, że są... Prawicowe w huj
Podnoszenie podatków - prawica po huju
Pro UE - zajebiście prawicowa organizacja...
Za aborcją (Kaczyński wiele razy powtarzał, że jest za utrzymaniem obecnej ustawy i przeciwko całkowitemu zakazowi) - przeciw kościołowi... A kto publicznie sprzeciwia się nauce kościoła to???
Podpowiem, nie katowlik
Więc gdzie pis jest prawicowy?
A co do kościelności - to za rządów SLD papież nie schodził z ekraniu TVP, lewica często podlizuje się kościołowi...
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Rozdawanie pieniędzy ludziom za to, że są... Prawicowe w huj
Podnoszenie podatków - prawica po huju
Pro UE - zajebiście prawicowa organizacja...
Za aborcją (Kaczyński wiele razy powtarzał, że jest za utrzymaniem obecnej ustawy i przeciwko całkowitemu zakazowi) - przeciw kościołowi... A kto publicznie sprzeciwia się nauce kościoła to???
Podpowiem, nie katowlik
Więc gdzie pis jest prawicowy?
A co do kościelności - to za rządów SLD papież nie schodził z ekraniu TVP, lewica często podlizuje się kościołowi...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów