Robot LG i te kocie w zasadzie robocie ruchy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Robot LG i te kocie w zasadzie robocie ruchy
Robot naśladuje murzyna, czy odwrotnie? Bo na pewno robot jest mądrzejszy.
Ja bym się kurwa wystraszył czegoś takiego w sklepie !
no ni chuja nie wyglada to jak taniec robota z ery rozkwitu disco - czyli disco to blad
lala by zaliczył, byle potwór miał otwór
Chuj nie robot! W środku czarnuch siedzi! Zaraz pójdzie portfele kroić!
Świna pieje z zachwytu a mnie jakoś ten cały postęp cybernetyki martwi. Tak, wiem czarnowidz ze mnie. Ale lepiej dmuchać na zimne. [biorę pod uwagę wszystkie mi znane artykuły o Sztucznej Yntelygencji]
Murzyn jest na tyle głupi że nie ogarnia by robota zaprzęgnąć do "roboty" Kurwa masło maślane. Robota do roboty. Tiry na tory. Lewacy do pieców.
tranzystor napisał/a:
Robot naśladuje murzyna, czy odwrotnie? Bo na pewno robot jest mądrzejszy.
Murzyn jest na tyle głupi że nie ogarnia by robota zaprzęgnąć do "roboty" Kurwa masło maślane. Robota do roboty. Tiry na tory. Lewacy do pieców.
mateusos napisał/a:
Robot LG i te kocie A w zasadzie robocie ruchy
Basia_Stańczyk napisał/a:
Jakbyś się nie zorientował, to ten robot najprawdopodobniej naśladuje ruchy. Żeby więc pracował, trzeba zacząć pracować.
Prawicowcy do roboty, bo do myślenia się nie nadajecie.
wow super...a teraz wypierdalaj na kwejka
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów