📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
karkry123 napisał/a:
Nawet taki rudy poczuje pieroga a mi pozostanie puszka śledzi. Jakież ja mam żałosne aseksualne życie
Smutne to jak na dwudziestotrzylatka.
Współczuję Cie jeśli chciałbyś być tak zeszmacony To kobieta ma być uległa i ma mi lizać jaja a nie ja mam wąchać jej spoconą dupę....
Ale czemu te dziwki ich tak napierdalają tymi zadkami po twarzach? Przez 3\4 filmu myślałem, że sadyzm tej sytuacji będzie polegać na tym, że któremuś złamią nos albo wybiją zęby... Plażo prosze. I jeszcze te afrykańskie ruchy... Juz naprawdę trzeba być niedorają życiową albo rudym żeby się godzić na coś takiego tylko po to, by sobie pomacać tyłek, serio.
z rudym. to ździry
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Wyglądają, jakby siedzieli tak za karę. Chociaż by w dupę poklepali, by się milej oglądało. Tak to mam wrażenie, że krzywdę robią chłopcom.
mare30ks napisał/a:
jezeli lubisz jak ci panienka majaca w cielsku wiecej kutachow niz amerykanin frytek przystawiala swoja dupe do nosa to mozesz sie z typkami zamiemic
co za zwierzyniec, jak u czarnych
a podobno to woodstok to syf i zezwierzecenie...
Rzucę klasykiem: "Kto wybrzydza ten nie rucha!"
Nie ma to jak machać i przykładać do nosa coś, z czego codziennie wychodzi gówno.
To jest właśnie ten postęp!
To jest właśnie ten postęp!
Haha kurwa, jak czytam te wasze tępe komentarze to mi się śmiać chce, jesteście tylko buraki popaprane które narzekają bez przerwy i czepiają się byle czego. Jak dla mnie nie ma nic lepszego niż jędrny, mięciutki, piękny kobiecy tyłeczek, jak mieliście do czynienia tylko z osranymi zadami pawianów to kurwa nie wnikam w wasze towarzystwo jak takie macie doświadczenia, ale w sumie to pewnie jedyny tyłek jaki widzieliście na żywo to tyłek waszej matki jak przez przypadek wparowaliście do łazienki gdy się myła, głupi onaniści z internetu. Co prawda to prawda takie walenie tyłkiem w łeb wśród publiki nie za bardzo jara, ale w domowym zaciszu nie ma to jak zatopić zęby w pupie. Już, wyżyłem się.
mare30ks napisał/a:
jezeli lubisz jak ci panienka majaca w cielsku wiecej kutachow niz amerykanin frytek przystawiala swoja dupe do nosa to mozesz sie z typkami zamiemic
co za zwierzyniec, jak u czarnych
a podobno to woodstok to syf i zezwierzecenie...
Dużo udało ci się o jej życiu z jednego filmu.
Nie łąpiecie. Próbowała udusić rudą kurwę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów