18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Oponka 2018-02-10, 16:39 51
na bank przegrał jakiś zakład. trzeba mieć jaja, żeby zatańczyć z niemką
Zgłoś
HeMan123 2018-02-10, 16:49 1
hehe Niemcy są zajebiste
Zgłoś
k................i 2018-02-10, 19:13 1
Już chciałem gnoić za wertykalny kadr...
Zgłoś
edek.bajzel 2018-02-10, 20:26 1
uważam że stroje do siebie nie pasują , niemniej dupa niemki, to byłby wtedy sadol
Zgłoś
Wiewór 2018-02-10, 21:54 2
Zajebał komuś garnitur z trumny

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
lm65 2018-02-10, 22:44
Przecież to jest wstęp do świngers party
Zgłoś
C................I 2018-02-11, 20:06
Że tak zapytam...po chuj komu takie spodnie?
Zgłoś
BigDaddyD 2018-02-11, 21:23
Ach te lewackie imprezy, w takich momentach widać wyższość kultury Mozambiku, nad "lewacką kulturą "
Zgłoś
rocknroll 2018-02-11, 22:04
Niestety nie wiem co się ostatnio na sadisticu dzieje..
Jak nie gejowskie granie na gitarze, to gołe męskie dupska.. Jeszcze powinni te sponsorowane modelki zmienić na modeli...
Zgłoś
kothletino 2018-02-11, 23:39 1
Niezły taniec, to raczej przypomina ostateczne podrygi płodu po aborcji z atakiem padaczki.
Zgłoś
Magnic 2018-02-11, 23:51
Nie ma tyle pieniędzy ani alkoholu abym włożył coś takiego... tym bardziej publiczne.
Zgłoś
Lordu 2018-02-12, 4:44
Oponka napisał/a:

na bank przegrał jakiś zakład. trzeba mieć jaja, żeby zatańczyć z niemką

No ale trzeba przyznać że to jedna z tych łądniejszych niemek. Tylko spodnie powinna nałożyć dziurami do przodu.
Zgłoś
BigCohones 2018-02-12, 7:45
Dobrze że się nie zesrał...
Zgłoś
Wiewór 2018-02-12, 8:51 1
rocknroll napisał/a:

Niestety nie wiem co się ostatnio na sadisticu dzieje..
Jak nie gejowskie granie na gitarze, to gołe męskie dupska.. Jeszcze powinni te sponsorowane modelki zmienić na modeli...

Wszystkim według potrzeb... na sadolu jest dużo "prawicy" (lewusy=socjaliści narodowi=faszyzm) to i jest duży popyt na laski z chujami, liżących się po torbach pederastów i inne akty sodomii.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów