📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Kamerzyście za urwanie filmiku w najlepszym momencie, to sie parasolka w dupę należy ! I rozkładamy !
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Kamerzyście za urwanie filmiku w najlepszym momencie, to sie parasolka w dupę należy ! I rozkładamy !
Ty chyba masz cały czas tę parasolkę w dupie, bo co drugi twój komentarz jest o niej.
No chyba, że to skrywana fantazja,
Myślałem, że złamie stopę... A tu takie zaskoczenie, w sumie śmiechłem
Łoo panie portal się otworzył.
No chyba, że to skrywana fantazja,
Bo ostatnio otwierałem parasolkę w dupie twojej starej, i tak mi w pamięci utkwiło.
Jak to hameryka to kurwa przesadzają. Rozumiem ich ściany z gównotektury, ale teraz podłogi? Niech płaszczak sprawdzi te Abramsy co kupujemy, czy to na pewno z metalu będą
bercisko napisał/a:
Jak to hameryka to kurwa przesadzają. Rozumiem ich ściany z gównotektury, ale teraz podłogi? Niech płaszczak sprawdzi te Abramsy co kupujemy, czy to na pewno z metalu będą
Meksyki przejmują rynek remontów domów. Mają niższe ceny, to i jakość słabsza.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Bo ostatnio otwierałem parasolkę w dupie twojej starej, i tak mi w pamięci utkwiło.
Zapomniałem o "starej", to też stały element twojego prymitywu.
Ja mam takie motto:
"Z idiotami się nie dyskutuje,
bo sprowadzą cię do swojego poziomu
i pokonają doświadczeniem".
Zachęcam do odszczekania psie kukurużnika82. czy tam innego piżdzika.
@ korax. a ty to oprócz piw, to chyba stawiasz pałę temu sadolowemu błaznowi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów