Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TajnyPaktCukierkowy 2012-11-22, 1:14 7
to powinien być standard, po co wszędzie to rozwieszać
Zgłoś
AnalnyKsiaze 2012-11-22, 1:36
Hmm...zastanawia mnie, niby kartka z informacją po polsku, a na Volvo po prawej żółta rejestracja.

fake fake fake, zapomniałem ze jak sie w paincie dodaje tekst to wokół tekstu robi sie pikseloza, fake fake fake (
Zgłoś
Brind'amour 2012-11-22, 1:36
Pewnie turysta na tej tabliczce obok tez jest po polsku
Zgłoś
Bartkos 2012-11-22, 1:36 4
AnalnyKsiaze napisał/a:

Hmm...zastanawia mnie, niby kartka z informacją po polsku, a na Volvo po prawej żółta rejestracja.

Nie ogarniasz?
Zgłoś
vass 2012-11-22, 1:49 5
Czasami to za mało, nawet obsługa nie daje rady
Zgłoś
khalifa 2012-11-22, 6:27
You made my day!
Zgłoś
kacper. 2012-11-22, 6:31
@up dopiero go zacząłeś..
Zgłoś
Meri 2012-11-22, 9:46
@AnalnyKsiaze
Gupiś, pikseloza bierze się z kompresji jakiej poddanej jest obrazek, szczególnie widoczna przy dużym kontraście, a nie dlatego, że dodane w paint'cie.
Oczywiście na polskich stacjach nie tankują zagraniczne samochody >.>

A za pracę domową masz chłopcze rozczytać co pisze na banerku promocyjnym w prawym rogu zdjęcia.
Zgłoś
hogg 2012-11-22, 10:11
Przede wszystkim to się tankuje pojazdy a nie paliwo.
Zgłoś
Meri 2012-11-22, 10:16 1
Co się tankuje do samochodu? Do samochodu tankuje się paliwo.
Co sie robi z paliwem? Paliwo się tankuje.
Imo i paliwo i pojazd można tankować
Zgłoś
S................r 2012-11-22, 11:01 1
Już widzę minę Szczuki
Zgłoś
torro 2012-11-22, 13:51 1
AnalnyKsiaze napisał/a:

fake fake fake, zapomniałem ze jak sie w paincie dodaje tekst to wokół tekstu robi sie pikseloza, fake fake fake (

Sie kurna dedektyw inwektyw znalazł.
Artefakty są na całej fotografii i biorą się najprawdopodobniej z kompresji jpeg, a nie z żadnego tekstu w "paincie".
Zgłoś
LilBe 2012-11-22, 19:58 3
Jeszcze za czasów mojej pracy na stacji O. pamiętam taką sytuacje - stoję sobie przy oknie (nie mam co robić jak to na stacji) i widzę blondynkę (tak to jest ważne) miota się przy aucie, miota, w końcu wchodzi na sklep kupuje lejek i wraca do auta, bierze ON i leje tak za 250 zł co na tamte czasy oznaczało pełny bak, płaci wsiada do auta, a autko przejechało może z 5m metrów i staje wchodzi na sklep robi burdę, że paliwo jest xyz... no to zabieram dupsko jako jedyny facet na całej stacji otwieram klapke od wlewu a tam jak wół Pb 95/98 i pytam się blondynki jak pani wcisnęła tutaj pistolet od ON (diesel ma grubszą końcówkę, żeby nie wszedł do baku benzyniaka), a ona na to, że nie chciał wejść to lejek kupiła moja mina bezcenna
Zgłoś
Bakkuren Shen 2012-11-22, 21:37
Pracownik chce tankować kobietom... A może kobiety tankować?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem