Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
LPG do DIESLA ale zapomnial o instalacji
Nie wszystkie busy czy ciężarówki są z silnikiem diesla, szczególnie w regionach o niższych temperaturach np. Syberia, ze względu na wytrącanie się parafiny z paliwa. Mnie natomiast zastanawia inna rzecz, po kiego otworzył maskę do tankowania?
Nie wszystkie busy czy ciężarówki są z silnikiem diesla, szczególnie w regionach o niższych temperaturach np. Syberia, ze względu na wytrącanie się parafiny z paliwa. Mnie natomiast zastanawia inna rzecz, po kiego otworzył maskę do tankowania?
Zauważ, że sąsiedni samochód ma otwarty bagażnik w czasie takowania a następny biały też maskę. Chyba u nich zawory do takowania gazy nie maja wyjścia na zewnątrz.
Zauważ, że sąsiedni samochód ma otwarty bagażnik w czasie takowania a następny biały też maskę. Chyba u nich zawory do takowania gazy nie maja wyjścia na zewnątrz.
tzw. zawór wstydu schowany
Dodałbyś od razu w opisie co to jest „Inguszetia”, a nie wkurwiasz tylko i dodatkowo trzeba sprawdzić, że to jakaś jebana dziura na Kaukazie u kacapów.
Powinieneś być wdzięczny.
Nawyk samodzielnego wyszukiwania informacji częściej utrwala je w pamięci.
Butla CNG wybuchła
Też mi się tak wydaje, w LPG niema takiego ciśnienia a gaz skroplony nie zrobi takiej rozpierduchy.
Dodałbyś od razu w opisie co to jest „Inguszetia”, a nie wkurwiasz tylko i dodatkowo trzeba sprawdzić, że to jakaś jebana dziura na Kaukazie u kacapów.
Ja tam wiem bez szukania.
Ale może trzeba ci jeszcze wyjaśnić co to:
- Kaukaz
- bus
- CNG
- LPG
- silnik diesla
spodziewał się, że jebnie więc wietrzył zawczasu
diesla też można przerobić na gaz, tyle, że jest to mniej opłacalne
polecam odpalić pierwszy lepszy onlinowy kalkulator lpg i tam jedno z pierwszych pytań jest o rodzaj silnika
(benzyna wtrysk pośredni, benzyna wtrysk bezpośredni i uwaga: DIESEL)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów