18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tarcer123 2021-09-22, 0:35
CNG, LPG czy jeszcze co innego?
Zgłoś
CrookerS 2021-09-22, 1:19 2
LPG do DIESLA ale zapomnial o instalacji
Zgłoś
35i 2021-09-22, 4:57 2
CrookerS napisał/a:

LPG do DIESLA ale zapomnial o instalacji

Nie wszystkie busy czy ciężarówki są z silnikiem diesla, szczególnie w regionach o niższych temperaturach np. Syberia, ze względu na wytrącanie się parafiny z paliwa. Mnie natomiast zastanawia inna rzecz, po kiego otworzył maskę do tankowania?
Zgłoś
Ogórek 2021-09-22, 5:59
Ale że pasażerów nie było w środku, wtedy dział "Hard".
Zgłoś
xiro 2021-09-22, 6:12 1
tarcer123 napisał/a:

CNG, LPG czy jeszcze co innego?

podobno dwupierdzian kapusty
Zgłoś
slaveyy 2021-09-22, 6:14 3
Dodałbyś od razu w opisie co to jest „Inguszetia”, a nie wkurwiasz tylko i dodatkowo trzeba sprawdzić, że to jakaś jebana dziura na Kaukazie u kacapów.
Zgłoś
bercisko 2021-09-22, 7:56
35i napisał/a:

Nie wszystkie busy czy ciężarówki są z silnikiem diesla, szczególnie w regionach o niższych temperaturach np. Syberia, ze względu na wytrącanie się parafiny z paliwa. Mnie natomiast zastanawia inna rzecz, po kiego otworzył maskę do tankowania?

Zauważ, że sąsiedni samochód ma otwarty bagażnik w czasie takowania a następny biały też maskę. Chyba u nich zawory do takowania gazy nie maja wyjścia na zewnątrz.
Zgłoś
skrabex 2021-09-22, 8:15
bercisko napisał/a:

Zauważ, że sąsiedni samochód ma otwarty bagażnik w czasie takowania a następny biały też maskę. Chyba u nich zawory do takowania gazy nie maja wyjścia na zewnątrz.

tzw. zawór wstydu schowany
Zgłoś
mkv91 2021-09-22, 8:22
Butla CNG wybuchła
Zgłoś
~_Yarko_ 2021-09-22, 9:09 2
slaveyy napisał/a:

Dodałbyś od razu w opisie co to jest „Inguszetia”, a nie wkurwiasz tylko i dodatkowo trzeba sprawdzić, że to jakaś jebana dziura na Kaukazie u kacapów.

Powinieneś być wdzięczny.
Nawyk samodzielnego wyszukiwania informacji częściej utrwala je w pamięci.
Zgłoś
Janusz_k 2021-09-22, 10:01 1
mkv91 napisał/a:

Butla CNG wybuchła

Też mi się tak wydaje, w LPG niema takiego ciśnienia a gaz skroplony nie zrobi takiej rozpierduchy.
Zgłoś
htp 2021-09-22, 10:20 1
slaveyy napisał/a:

Ja tam wiem bez szukania.
Ale może trzeba ci jeszcze wyjaśnić co to:
- Kaukaz
- bus
- CNG
- LPG
- silnik diesla
Zgłoś
PabllosSantoDaSilva 2021-09-22, 10:26
Fajnie otwarło konserwę. Tak się kończy odginanie blaszki od pływaka Janusze.
Zgłoś
UrlichUrwich 2021-09-22, 23:07
35i napisał/a:

spodziewał się, że jebnie więc wietrzył zawczasu

diesla też można przerobić na gaz, tyle, że jest to mniej opłacalne
polecam odpalić pierwszy lepszy onlinowy kalkulator lpg i tam jedno z pierwszych pytań jest o rodzaj silnika
(benzyna wtrysk pośredni, benzyna wtrysk bezpośredni i uwaga: DIESEL)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem