Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ha, wygrywa kierownik co wykorzystał sytuację i spierdolił bez płacenia..
To musiał być jakiś janusz_biznesu
Cieplutki silniczek aż paruje. Panjjjiii lej.
Brawo dla cipy co spierdoliła z pistoletem we wlewie. Jak by dobrze poszło to dołożyła by do ognia.
Najprawdopodobniej : Człowiek dziurawiec, z wiedzą obsłudze maszyn spalinowych równą 0 , wyjmując pistolet z dystrybutora, nie spojrzał że z niego kapie...jak z fiuta co ją rano zapinał.
W efekcie przed wsadzeniem pistoletu w bak motocykla, stróżka benzyny spłynęła po baku, wprost na rozgrzany silni = samozapłon oparów benzyny.
Następnie, dalej mając wciśnięty klawisz/guzik/dzyndzel od pistoletu z dystrybutora, odruchowo cofnęła rękę, rozlewając wszędzie palącą się juz benzynę.
Następnie, spierdoliła najszybciej i najdalej, miotając się jak idiotka i nic nie robiąc.
kobiety = w zarobkach = mężczyźni buhahahahah
Ha, wygrywa kierownik co wykorzystał sytuację i spierdolił bez płacenia..
Kuzwa, geniusz, prawie puscil stacje z dymem z drugiej strony:D
Bardzo fajny materiał pokazującue okolicznosci naszwj nierozwagii... To mogło sie kazdemu z nas przytrafić isie kedys przytrafi Tytaj bytującuch Tak że bez smiechu
Na pewno tobie słownik mógłby się przytrafić
Najprawdopodobniej : Człowiek dziurawiec, z wiedzą obsłudze maszyn spalinowych równą 0 , wyjmując pistolet z dystrybutora, nie spojrzał że z niego kapie...jak z fiuta co ją rano zapinał.
W efekcie przed wsadzeniem pistoletu w bak motocykla, stróżka benzyny spłynęła po baku, wprost na rozgrzany silni = samozapłon oparów benzyny.
Następnie, dalej mając wciśnięty klawisz/guzik/dzyndzel od pistoletu z dystrybutora, odruchowo cofnęła rękę, rozlewając wszędzie palącą się juz benzynę.
Następnie, spierdoliła najszybciej i najdalej, miotając się jak idiotka i nic nie robiąc.
kobiety = w zarobkach = mężczyźni buhahahahah
Herkules Poirot to Ty?
Herkules Poirot to Ty?
Troszkie mnie zawstydziłeś...
ale tak a w zasadzie to mów mi Sherlock Holmes
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów