Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kotku pierwszy raz tankowałam i nie wiedziałam co wlać, wiec wlałam wszystkiego po trochę.
I chuj że tępe - mają siedzieć w kuchni i od czasu do czasu sprawiać przyjemność, reszta się nie liczy.
Nie ma to jak rada od samotnego ogiera z sadola
"mogę zatankować za 50 i mi oddasz?" kurczę, nie rozumiem. Pożycza auto, ma problem z tankowaniem, być może jedzie gdzieś z koleżanką załatwić własną sprawę lub dla własnej przyjemności i ją widocznie stać bo przecież czymś musi zapłacić a jeszcze chce wycyganić ojca/chłopaka na 50 zł... a jak ją nie stać na jeżdżenie to niech nie jeździ, proste.
Jak ty w ogóle możesz oceniać coś, o czym nie masz pojęcia?! Nie znasz, do chuja, kulisów tej rozmowy... Zajmij się swoimi finansami...
Moim zdaniem, pod tym filmikiem odzywają się idioci dużo wyższego poziomu, niż te klientki. Bo nie jest w gestii inteligencji odróżnianie dieslaka od benzyniaka: toż nie każdego zajmują kwestie motoryzacyjne. Gdyby zapytać się was już czym różni się w istocie silnik napędzany dieslem, od silnika napędzanego benzyną, większość z was zapewne rozłożyłaby bezradnie ręce.
Pieprzeni ignoranci, co budować chcą swe dobre samopoczucie na fakcie, że przeszli już etap pierwszego tankowania...
Szkurwa no jasnowidz... A może jedzie temu komuś coś załatwić do kogo dzwoni, kurwa może chuj wie co, akurat to Ciebie powinno obchodzić. W filmiku chodzi o to że nie umie sobie poradzić z tankowaniem i tyle. Na co komu te domysły, no ja pierdolę żydostwo się szerzy na sadolu bo nie jesteś sam co do kasy sie przypierdala(ale Twój koment jest najbardziej godny cytowania)... co jest bardzo smutne."mogę zatankować za 50 i mi oddasz?" kurczę, nie rozumiem. Pożycza auto, ma problem z tankowaniem, być może jedzie gdzieś z koleżanką załatwić własną sprawę lub dla własnej przyjemności i ją widocznie stać bo przecież czymś musi zapłacić a jeszcze chce wycyganić ojca/chłopaka na 50 zł... a jak ją nie stać na jeżdżenie to niech nie jeździ, proste.
A tak to mimo tego że trochę niezaradna to wydaję się spoko i jest całkiem ruchable:P
@edit Widzę że kolega wyżej mnie uprzedził
a tam tępe, czy głupie... Dobrze, że zadzwoniła bo jak by chłopu zalała benzyny i wyjebała w kosmos wtryski... To prawdopodobnie sprzedał by ją do niemieckiego burdelu...
Jakiemu kurwa chłopu? Chyba mamie, jaki chłop jeździ A klasą?
Nie znacie kulisów i się wymądrzacie, pro-driverzy kurwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów