18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
surfer 2012-12-21, 0:47 11
I dzwoni do męża po zatankowaniu do pełna:
Kotku pierwszy raz tankowałam i nie wiedziałam co wlać, wiec wlałam wszystkiego po trochę.
Zgłoś
pyzraf 2012-12-21, 0:54 9
"mogę zatankować za 50 i mi oddasz?" kurczę, nie rozumiem. Pożycza auto, ma problem z tankowaniem, być może jedzie gdzieś z koleżanką załatwić własną sprawę lub dla własnej przyjemności i ją widocznie stać bo przecież czymś musi zapłacić a jeszcze chce wycyganić ojca/chłopaka na 50 zł... a jak ją nie stać na jeżdżenie to niech nie jeździ, proste.
Zgłoś
janstar 2012-12-21, 1:14 1
I chuj że tępe - mają siedzieć w kuchni i od czasu do czasu sprawiać przyjemność, reszta się nie liczy.
Zgłoś
squorpion 2012-12-21, 1:18
ja bym jej nie dał nawet schabowego usmażyć
Zgłoś
monto 2012-12-21, 1:25 5
"moge zatankowac za 50 i mi oddasz?" tepa pizda jak jezdzi to niech za swoje tankuje
Zgłoś
Z................y 2012-12-21, 1:36 5
janstar napisał/a:

I chuj że tępe - mają siedzieć w kuchni i od czasu do czasu sprawiać przyjemność, reszta się nie liczy.

Nie ma to jak rada od samotnego ogiera z sadola
Zgłoś
msbk 2012-12-21, 1:53
glupie cipy, heh...
Zgłoś
d................s 2012-12-21, 2:08 11
pyzraf napisał/a:

"mogę zatankować za 50 i mi oddasz?" kurczę, nie rozumiem. Pożycza auto, ma problem z tankowaniem, być może jedzie gdzieś z koleżanką załatwić własną sprawę lub dla własnej przyjemności i ją widocznie stać bo przecież czymś musi zapłacić a jeszcze chce wycyganić ojca/chłopaka na 50 zł... a jak ją nie stać na jeżdżenie to niech nie jeździ, proste.

Jak ty w ogóle możesz oceniać coś, o czym nie masz pojęcia?! Nie znasz, do chuja, kulisów tej rozmowy... Zajmij się swoimi finansami...

Moim zdaniem, pod tym filmikiem odzywają się idioci dużo wyższego poziomu, niż te klientki. Bo nie jest w gestii inteligencji odróżnianie dieslaka od benzyniaka: toż nie każdego zajmują kwestie motoryzacyjne. Gdyby zapytać się was już czym różni się w istocie silnik napędzany dieslem, od silnika napędzanego benzyną, większość z was zapewne rozłożyłaby bezradnie ręce.

Pieprzeni ignoranci, co budować chcą swe dobre samopoczucie na fakcie, że przeszli już etap pierwszego tankowania...
Zgłoś
klint0n 2012-12-21, 2:09 3
pyzraf napisał/a:

Szkurwa no jasnowidz... A może jedzie temu komuś coś załatwić do kogo dzwoni, kurwa może chuj wie co, akurat to Ciebie powinno obchodzić. W filmiku chodzi o to że nie umie sobie poradzić z tankowaniem i tyle. Na co komu te domysły, no ja pierdolę żydostwo się szerzy na sadolu bo nie jesteś sam co do kasy sie przypierdala(ale Twój koment jest najbardziej godny cytowania)... co jest bardzo smutne.
A tak to mimo tego że trochę niezaradna to wydaję się spoko i jest całkiem ruchable:P

@edit Widzę że kolega wyżej mnie uprzedził
Zgłoś
a................0 2012-12-21, 2:10 3
E tam, ja oceniam pozytywnie. Zadzwoniła, zapytała (chociaż z tą kasą to przegięcie), nie próbowała udawać mądrej i dobrze. Kobieta jak nie potrafi zatankować to prosi o pomoc, a facet w kuchni będzie tak długo robił chujowy obiad, aż się nauczy, a o pomoc nie poprosi - no nie jest tak?
Zgłoś
furion 2012-12-21, 2:14
Jak dla mnie to nie są one ani "tępe" ani "niedouczone". Sam czasami się łapałem, że już wyciągałem do benzyniaka pistolet z napisam ON, ale na szczęście się cofnołem. Jak wedłu mnie są w tym momencie urocze w swojej niewiedzy w tankowaniu i bardzo dobrze że dzwoni do chłopaka/narzeczonego/męża, bo jakby zatankowała nie to co trzeba (olej do benzyny, bo benzynę do diesla to pal pies) to wtedy bym się mógł wpienić. A było na temat telefonów na stacjach benzynwych, i nie stwarzają one żadnego zagrożenia. Zagrożeniem mogą być naelektryzowane swetry i dresiki poliestrowe z których niefartem może się wydostać iskra.
Zgłoś
dk2626 2012-12-21, 2:19
ramzei napisał/a:

a tam tępe, czy głupie... Dobrze, że zadzwoniła bo jak by chłopu zalała benzyny i wyjebała w kosmos wtryski... To prawdopodobnie sprzedał by ją do niemieckiego burdelu...

Jakiemu kurwa chłopu? Chyba mamie, jaki chłop jeździ A klasą?
Zgłoś
Sorg 2012-12-21, 3:02
Nie wiedziała - zadzwoniła, chociaż łatwiej moim zdaniem poprosić kogoś z obsługi.
Nie znacie kulisów i się wymądrzacie, pro-driverzy kurwa.
Zgłoś
Baqunia 2012-12-21, 3:47
Pierwszy raz widzę temat na sadolu nienadający sie na główną.
Zgłoś
szalonyziomm 2012-12-21, 6:55 3
on Ci odda to 50 zł prosto do japy, tępy szlauchu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem