Jak to odkręcić...?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jeździ udawanym mercedesem to i tankować nie umie. ale to nic. ładna jest, poradzi sobie w życiu.
szalonyziomm napisał/a:
on Ci odda to 50 zł prosto do japy, tępy szlauchu.
Niech zgadnę. jakoś Ci się z kobietami w życiu nie układa chociaż Mama mówi że jesteś ładny i że świat jest zły. Zgadłem?
Kochani nie wiemy jaka była sytuacja, Ja jak jadę nie swoim autem to nie raz dzwonię na początku i pytam co kolega tankuje.
Nic to. Normalna kobiecina. Sama sobie poradziła. Zadzwoniła zapytała. czepiacie się. Pracuję na stacji i uwierzcie, że to jest klient inteligentny ;]
Laska fajna ale tępa jak nawet korka nie potrafi odkręcić.
Po za tym, ruchałbym
Po za tym, ruchałbym
shatta napisał/a:
Laska fajna ale tępa jak nawet korka nie potrafi odkręcić.
Po za tym, ruchałbym
Nie poruchasz, za cienki na Nią jesteś
Kućwa, a mialem być miły na święta.
Oj tam, jakbysmy mieli upiec ciasto, to one by miały taki sam ubaw jak my teraz. Auta to nie ich świat, nie są w swoim środowisku.
Bardziej mnie rozwaliło "oddasz mi 50 zl?"
Bardziej mnie rozwaliło "oddasz mi 50 zl?"
Wyjeździła paliwo i jeszcze chce by jej kasę oddać.
"nie mam już jak jeździć.... Mogę zatankować za 50 i mi oddasz? """' ?????????????? KURWA MAĆ !!! I co jeszcze?
obejrzałem do połowy , dalej nie miałem cierpliwości .
@dth- no fajna fajna , ale to ona prowadzi auto do chuja wafla ! więc jako kierowca wypadało by się jednak trochę zaznajomić z pojazdem w którym się siedzi !!
@dth- no fajna fajna , ale to ona prowadzi auto do chuja wafla ! więc jako kierowca wypadało by się jednak trochę zaznajomić z pojazdem w którym się siedzi !!
MadDave napisał/a:
obejrzałem do połowy , dalej nie miałem cierpliwości .
A Ty wiesz kiedy są dni płodne a kiedy nie płodne?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów