18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
Tankowanie w Japonii
Robster • 2011-07-23, 20:48
Masa tutaj głupkowatych reklam z Japonii, czas na coś z życia wzięte. Jak widać koleś zajeżdża na małą stację benzynową i się zaczyna dziać...

Jeden z powodów dlaczego po katakliźmie ludzie nie zabijają się nawzajem, nie walczą o jedzenie i nie kradną TV z supermarketów. Do pewnej kultury trzeba zwyczajnie społecznie dorosnąć.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
plugnplay 2011-07-24, 1:08
Tam kazdy znajdzie jakas prace, sa nawet ludzie ktorzy wcisna za ciebie guzik do zawolania windy.
Zgłoś
Verano 2011-07-24, 3:41
Dlatego w Japoni jest tak małe bezrobocie, bo nawet na głupiej stacji jest 3 ludzi co mają swoją robotę do wykonania. I może kasa mała, ale zawsze jest...u nas...pfff nikt sie za taką fuchę nie weźmie - Pomijając język (jest cholernie trudny) to kraj jest spoko
Zgłoś
Keepo 2011-07-24, 8:43
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Tasior 2011-07-24, 8:46
2pac2 napisał/a:

Nie.

Uzasadnij. A użycie tylko jednego słowa w poście to post do wyjebania
Zgłoś
Robster 2011-07-24, 9:22 19
@Abdulan skoro praca na stacji benzynowej to dla ciebie poniżanie człowieka, to ciekawe co sądzisz o pracy w kanalizacji.

I sprostuję pewną sprawę. Takie coś to nie jest wynik dużego bezrobocia czy "bogactwa stacji". Każda taka osiedlowa stacja działa w ten sposób. A zatrudniają do tego emerytów i dzieciaków, nie przez to, że im kasy brakuje (mowa o emerytach), tylko dlatego, że oni są wychowani w kulturze, w której ktoś kto nie pracuje nie ma honoru. Oczywiście to działa, tylko w przypadku jakiś leni czy cuś takiego co całe życie nie robią, tylko kombinują, ale jak się ma 70 lat i się żyło w takim świecie, to zwyczajnie praca weszła w nawyk.

Można to sobie zweryfikować nawet ostatnimi wydarzeniami dotyczącymi czyszczenia terenów wokół elektrowni. Dobrowolnie zgłosili się emeryci, którzy za darmo wykonają tą pracę by nie narażać młodszych pracowników. Jak ktoś słuchał ich wypowiedzi, to bardzo dobrze dało się zauważyć, że oni czują jakby poczucie winy, za to że mają emeryturę i siedzą w domu. Ze łzami w oczach prosili się o tą pracę, byle tylko przydać się na coś społeczeństwu.

Można się śmiać z ich reklam, języka czy głupkowatego jarania się śmiesznymi gadżetami, ale prawda jest taka, że większość z nas chciałaby mieć namiastkę tamtejszego poczucia obowiązku, uczciwości i można powiedzieć honoru pozostałego po czasach samurajów.

I żeby nie było, że "jaram się pedalsko Japonią". U nich w polityce też mają świrów, żona premiera widziała UFO, grubo przesadzają z pracą, kupienie sobie tam mieszkania, nawet jak się ciężko pracuje całe życie, to nie lada wyczyn. I mógłbym jeszcze pisać, ale większość zrezygnowała z czytania w połowie, więc kończe
Zgłoś
HackerAGD 2011-07-24, 11:00 2
W Polsce też "wyczyszczą" ci samochód tak ładnie że nawet go nie poznasz...
Zgłoś
wojtass 2011-07-24, 12:09
@robster - kurwa to nie jest test gimnazjalny. nie rozpisuj się jak jebnięty bo nikt tego nie czyta a każdy ma z ciebie łacha, że się angażujesz w obronę małych żółtych ludzików na stronie ze śmiesznymi filmikami.

GET A LIFE
Zgłoś
Robster 2011-07-24, 12:43 9
@wojtass gimnazjum i rozpisywanie się? A od kiedy gimnazjaliści potrafią pisać coś innego niż "xxx to huj", "jebać szkołe"?

Nie chcesz nie czytaj, masz masę tematów po 2-3 zdania i nie za wysoki stopień skomplikowania. Boli Cię, że ktoś ma jakiś pogląd na świat, lub jest w stanie przeczytać tekst dłuższy niż 4-5 zdań i inteligentnie na niego odpowiedzieć lub wyciągnąć wnioski, to trudno.
Zgłoś
Dżoker 2011-07-24, 12:44 3
@wojtass jeśli to jest dla Ciebie długi tekst, to chyba Ty powinieneś już ganiać po książki do 1 albo 2 gimnazjum bo wakacje powoli się kończą. Ja przeczytałem to do końca bo koleś ma racje. I to ja drę z Ciebie łacha przez to, że jesteś tak zjebany i na siłę próbujesz przykozaczyć w necie.
Zgłoś
s................o 2011-07-24, 14:58
Robster napisał/a:

Boli Cię, że ktoś ma jakiś pogląd na świat, lub jest w stanie przeczytać tekst dłuższy niż 4-5 zdań i inteligentnie na niego odpowiedzieć lub wyciągnąć wnioski, to trudno.

|

I kogo co boli?
Trzeba też nauczyć się, szanować innych poglądy i nie wciskać tylko swoich 'mądrości'.
A co post spinasz się i dla Ciebie pstryczek w nos i ogarnij dupsko!

Chyba, że już tak masz z natury -
Zgłoś
wojtass 2011-07-24, 16:46
@Robster

faktycznie twój światopogląd wzięty z demotywatorów przyprawia mnie o nocne spazmy.

nie chodzi już o samą ilość naprodukowanych literek w twoim 'poglądzie na świat' ale o mdłą treści z której aż bije miłość do japoni zapoczątkowana pokemonami i dragon ballem. Taka prawda jap freaku. Naoglądałeś się japońskich bajek a teraz myślisz że każdy tam strzela ogniem z dupy, jest honorowy i umyje ci samochód za darmo

@Dżoker - nie licz na żaden wywód, nawet na ciebie nie splune
Zgłoś
Klamot 2011-07-24, 17:18
jaranie się dyskusjami na internetowym forum to pedalstwo :F
Zgłoś
Earth 2011-07-24, 19:29 1
Polska to nadal dziki kraj. Wczoraj w nocy mijała mnie bmw i mi piwo przez okno pokazywali. Jaki zaciesz -.-'
Zgłoś
Azazel91 2011-07-24, 20:36
@Abdulan

Czyli według Ciebie kelnerzy też są zbędni bo wolałbyś sam zabrać swoje jedzenie do stołu. Kucharze też bo sam sobie ugotujesz i będziesz miał pewność za co płacisz. Ci na zmywaku też zbędni choć wątpię abyś posprzątał po sobie.
Sam jesteś z dziczy i to ostrej skoro z Twojego toku myślenia można wywnioskować że żyjesz w buszu i wszystko zdobywasz samodzielnie. Poza tym Twoja wiedza o historii jest tak śmieszna że nawet nie chce mi się o tym pisać. Ale jak kultura i pomoc to dla Ciebie poniżenie to zdychaj.
Zgłoś
Dżoker 2011-07-25, 0:36
@wojtass, możesz na mnie nawet nie splunąć, ale ja za to na ciebie sram. I sikam ciepłym moczem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem