📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ty sam tarantula jestes, to jest ptasznik
Poza tym, "lnienie"? Wjebało Ci gdzieś "i". Ale za arachnida piwko.
Zarentha napisał/a:
Poza tym, "lnienie"? Wjebało Ci gdzieś "i". Ale za arachnida piwko.
dzięki za uwagę a ten spinacz na górze to widać znawca tematu
Co to za numer w tle ?
Kurwa jak ja się brzydzę pająków! Okropne, ale masz piwo bo w końcu mnie coś obrzydziło
Jaranie się pająkami to pedalstwo...
Ból dupy za 3...2....1....
Może ktoś od razu przygotować maść?
Ból dupy za 3...2....1....
Może ktoś od razu przygotować maść?
Czemu pająkami i innymi gównami jarają się najczęściej cioty, które są odtrącane w szkole i nie mają znajomych? Myślą że to takie menskie i zajebiste trzymać takie coś w domu? Jeszcze nie poznałem osoby hodującej takie zwierzęta, która nie była by outsiderem.
Nie wzbudzacie szacunku hodując jadowite zwierzęta. Jesteście jak dres który kupuje sobie amstafa, żeby wyglądać na groźnego. Ale to tylko pozory... I jeszcze ta muzyka
Nie wzbudzacie szacunku hodując jadowite zwierzęta. Jesteście jak dres który kupuje sobie amstafa, żeby wyglądać na groźnego. Ale to tylko pozory... I jeszcze ta muzyka
wiesiors4 - nie napinaj się tak bo ci żyłka pęknie.
Masa pozytywnych normalnych ludzi hoduje pajączki, skorpiony i inne świństwo.
Morda w dupe, żryj kupe i podziwiaj matkę naturę w czystej postaci.
Masa pozytywnych normalnych ludzi hoduje pajączki, skorpiony i inne świństwo.
Morda w dupe, żryj kupe i podziwiaj matkę naturę w czystej postaci.
wiesiors4, Tak samo możemy powiedzieć że twoja mamusia to kurwa bo kupiła sobie krótką spódniczkę .
Z tego co widzę to tylko ty się tu spiąłeś jak baranie torby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów