📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mój pierwszy samochód zakończył żywot w podobny sposób tyle że w czasie jazdy
a więc tak się tworzy pierścienie mocy
a już myślałem że klocek hamulcowy wleci prosto w obiektyw kamery jak go tak poluzowało, niestety tak się nie stało.. :/
grunt to mieć dystans do samego siebie.
We are guardians. Guardians of Asgaard...
@aLBEDo
Chyba Ci sie troche poprzestawiało we łbie na emigracji, u nas sie mowi jeszcze po polsku.
Szkoda ze tarcza nie pękła i nie zajebała wszystkim ich puste czaszki.
Chyba Ci sie troche poprzestawiało we łbie na emigracji, u nas sie mowi jeszcze po polsku.
Szkoda ze tarcza nie pękła i nie zajebała wszystkim ich puste czaszki.
Czego się spodziewać po Ameryce. To nie mechanicy tylko banda debili.
@up - kawałek tarczy się oderwał, stąd ten łomot pod koniec. Szkoda, że nie zabiło któregoś debila
@up - kawałek tarczy się oderwał, stąd ten łomot pod koniec. Szkoda, że nie zabiło któregoś debila
na pewno właściciel się ucieszy jak zobaczy filmik...
"przy wymianie opon okazało się, że ma pan zdarte tarczki hamulcowe, oczywiście je wymieniliśmy"
zaciski do wymiany lub też regeneracji, piasta też, pewnie nawet przegubos ;]
To była aluzja, ale widzę, że Ty na emigracji już nawet nie umiesz pisać po Polsku
tomsson napisał/a:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów