18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
spoqs 2017-02-21, 10:12
Nie było streszczenia ??
Zgłoś
łomatko 2017-02-21, 10:12
Teatr zawsze był miejscem dla władzy niewygodnym i nie jeden chciał wprowadzać w nim cenzurę.
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-02-21, 10:17
Jestem za PO (Plebs tylko nie rozumie ich działań i zwyzywa ich od złodzieju) Ale w następnych wyborach zagłosuje na PiS to może wywiozą ich na taczkach. Grecja też tak rozdawała kasę i widzieliśmy jak na tym wyszli...

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
nowynick 2017-02-21, 10:39 1
S.T.U_Cummins napisał/a:

Jestem za PO (Plebs tylko nie rozumie ich działań i zwyzywa ich od złodzieju)

plebs to głosuje na PO (i PiS), no a potem wyzywa od złodziei i głosuje na drugą z tych partii...

S.T.U_Cummins napisał/a:

JAle w następnych wyborach zagłosuje na PiS to może wywiozą ich na taczkach.

no właśnie...
Zgłoś
jotpekos 2017-02-21, 10:48 1
S.T.U_Cummins napisał/a:

Jestem za PO (Plebs tylko nie rozumie ich działań i zwyzywa ich od złodzieju) Ale w następnych wyborach zagłosuje na PiS to może wywiozą ich na taczkach. Grecja też tak rozdawała kasę i widzieliśmy jak na tym wyszli...

Intelektem to Ty nie grzeszysz...
Zgłoś
Ronoaro 2017-02-21, 10:56
S.T.U_Cummins napisał/a:

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
S................n 2017-02-21, 11:05
S.T.U_Cummins napisał/a:

Moim zdaniem plebs to ludzie ślepo zapatrzeni w swoje ulubione partie i ludzie którzy twierdzą, że inna partia kradnie a ta na którą głosują już nie. Kradną wszyscy politycy.

Popatrz lepiej ile kasy idzie na utrzymanie tych wszystkich pasożytów. Każdy poseł zarabia jakieś 12 tysi, jest ich 460 a więc miesięcznie utrzymujemy ich za ponad 5 000 000 zł i mówię tu tylko o samej diecie poselskiej pomijając już koszta paliwa, odprawy, nagrody no i jeszcze pieniążki z przekrętów na boku takie jak oszustwa podatkowe czy wyłudzanie na koszty paliwa w tak prymitywny sposób jak zrobił to Adam Hofman wpisując, że jedzie samochodem a poleciał samolotem...

500+ i inne socjalne akcje to moim zdaniem są organizowane po to aby odciągnąć uwagę od tego ile kasy ciągną politycy z naszych podatków. Politykom chodzi o to, żeby ludzie czepiali się czegoś innego byle by nie tego ile sami politycy zarabiają. Sam zresztą jesteś tego idealnym przykładem.
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-02-21, 11:25
I to jest takie gadanie z Kukizowcami i Pisiorami. Zaczną ciebie zwyzywać od różnych nie dając racjonalnych argumentów.

Boga nie ma
Zgłoś
nowynick 2017-02-21, 11:39 1
S.T.U_Cummins napisał/a:

I to jest takie gadanie z Kukizowcami i Pisiorami. Zaczną ciebie zwyzywać od różnych nie dając racjonalnych argumentów.

i tak to jest z wyborcami PO z żydowskim rodowodem... nikt Cię nie zwyzywał, a już poczułeś się urażony
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-02-21, 11:41
500+ to kiełbasa wyborcza. PO nie chciało ryzykować pieniędzmi z naszych podatków a tak potężne projekty...

Boga nie ma
Zgłoś
jackalski 2017-02-21, 11:52 1
Jak słyszę 'dla mnie to nie jest sztuka' to zapala mi się czerwona lampka…
... 6 minut później 'nie chce się kreować na krytyka teatralnego'… ummm... przed 6. minutami mówił, że to nie jest sztuka, a teraz, że nie chce się kreować na krytyka… to jak to jest…

Czytam o pośle Tarczyńskim… "Był świeckim asystentem jednego z brytyjskich egzorcystów"… Sounds legit

Czepia się, że to 'z naszych podatków'… Poseł Tarczyński jest z Lublina, więc gówno z jego podatków idzie na Teatr Powszechny w Warszawie…

A co do samego spektaklu, może początek z opisu: "W momencie, w którym związek Kościoła i państwa wydaje się nierozerwalny, a władza organów kościelnych próbuje wpłynąć na funkcjonowanie świeckich instytucji oraz na decyzje jednostek"… nie dziwie się, że katotalib będzie walczył…
Zgłoś
sSQNn 2017-02-21, 12:06
Cóż, nie oglądałem i raczej nie obejrzę, ale podejrzewam jedno:

im bardziej film\spektakl jest skandaliczny, tym bardziej jest zwyczajnie słaby - musi czymś przyciągnąć publikę (i oczywiście kasę), a nie potrzeba pomysłu (i wysiłku) by po prostu zrobić skandal.
Zwolennicy "nowatorskiej" koncepcji będą walić drzwiami i oknami, przeciwnicy będą głośno protestować - tak czy siak zrobi się rozgłos i kasa się nakręci.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów