18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
Tarzan
b................e • 2011-05-05, 19:01
real sadist!

Zgłoś
chlop 2011-05-06, 3:35
debil w moro startuj kurwa do dz rewa huju
Zgłoś
s................r 2011-05-06, 8:25
powinien zapłacić po 500 zł za każde zniszczone drzewo, a oprócz tego 1000 za niszczenie mienia państwowego
Zgłoś
.................. 2011-05-06, 8:32
Cytat:

powinien zapłacić po 500 zł za każde zniszczone drzewo

Spróchniałych również to dotyczy?
Zgłoś
Psychiczny 2011-05-06, 9:17 2
każde dotyczy. takie polskie prawo, mój ojciec chciał sciąć drzewo spróchniałe stanowiące realne zagrożenie (przy drodze było, w każdej chwili mogło komuś na łeb spaść i zabić ) musiał 50zł płacić im za to , jeszcze jebniete baby na psy zadzwoniły
Zgłoś
Rafal1757 2011-05-06, 10:30
tarzan?, to jest leśnik tylko z polotem. Zamiast wyznaczać chore i spróchniałe drzewa i czekać na ekpipę drwali- on sam porządkuje lasy.
Zgłoś
kubojah 2011-05-06, 12:45 1
Widać że trenuje thajski box - piszczele jak ze stali
Zgłoś
m................a 2011-05-06, 14:52
ten kamerzysta ma śmiech jak świnia kaszel ;x
Zgłoś
Riv3n 2011-05-06, 15:42
Myślałem ze Rosja a to nasz rodak
Zgłoś
bory94 2011-05-06, 15:49
Mógł pozbierać bo na antarktydzie dzieci marzną :/

Nauka jest ważniejsza od CS-a
Zgłoś
paczfiko 2011-05-06, 17:38 1
hihihi ksyc ksyc hihihih wydawaj dźwięki hihihihi gryź go teraz hihihihihi.

O JAHWE

<lol>
Zgłoś
evil_deer 2011-05-06, 18:18
Jak się ciule burzą, że drzewa kolo poniszczył.... No żal... Sadyści jak ja pierdole.

Jestem rolnik, robie w glebie, ku chwale Czarnemu Panu!
Zgłoś
S................i 2011-05-06, 22:54 2
evil_deer napisał/a:

Jak się ciule burzą, że drzewa kolo poniszczył.... No żal... Sadyści jak ja pierdole.

Po pierwsze: nie ciule, tylko czule! Po drugie: Sadysta nie jest tępakiem, żeby nie dostrzec głupoty u innych! Więc już dopij mleko, schowaj kolorowankę i pocałuj na dobranoc swojego pluszowego penisa!!!
Zgłoś
Raven Trismegistos 2011-05-06, 23:34 1
Głupia kurwa nie sadysta. łapki przyzwyczajone do obłapiania różnych długich tematów, pewnie codziennie sobie wali konia przy katalogu Ikei, jak tak lubi drewno, bóbr jebany.

Zgłoś
KingOfEvil 2011-05-09, 7:23
blackhunter6 napisał/a:

Real debil.

real pionek, gdyby nie kumple to by siedział teraz w domu i spokojnie fapował. Tak to "kumple" kazali mu zrobić z siebie zjeba to zrobił w pierwsze 30sek.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów