Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A potem zdziwienie 'ale jak to się utopiła?'.
No szok normalnie kurwa.
Skad się tacy biorą w towarzystwie? Nigdy z takimi śmieciami nie marnowałem czasu, skąd biorą się w towarzystwie innych ludzi? Ktoś chce z tym typem człowieka marnować swój czas?
Uwielbiam takich ludzi. Dziewczyna z nimi poszła się bawić, wywala się, być może uszkadza /traci przytomność, ciężko na żywo w pierwszym momencie ocenić i wpierdala do rzeki. A ci se stoją na wyjebce, chuj, mnie to nie dotyczy, co to, moja laska?
A potem zdziwienie 'ale jak to się utopiła?'.
No szok normalnie kurwa.
Skad się tacy biorą w towarzystwie? Nigdy z takimi śmieciami nie marnowałem czasu, skąd biorą się w towarzystwie innych ludzi? Ktoś chce z tym typem człowieka marnować swój czas?
Uwieltakich jak ty. Tylko z powodu posiadania cipska macie mieć przywileje i specjalną ochronę, bez konsekwencji swojego postępowania. Bo tak. Same walczyłyście o prawo do równości i wolności, a teraz walczycie tylko i wyłącznie o przywileje.
Ta głupia cipa sama chciała, ale za ciężka dupa i za słabe rączki, więc efekt j.w.
Uwieltakich jak ty. Tylko z powodu posiadania cipska macie mieć przywileje i specjalną ochronę, bez konsekwencji swojego postępowania. Bo tak. Same walczyłyście o prawo do równości i wolności, a teraz walczycie tylko i wyłącznie o przywileje.
Ta głupia cipa sama chciała, ale za ciężka dupa i za słabe rączki, więc efekt j.w.
Po pierwsze jestem facetem, więc jeśli chcesz mnie obrażać to zgodnie z netykietą powinieneś coś napisać o białorycerzyku.
Po drugie jak idziesz z kumplami/kumpelami gdzieś to jesteś za tych ludzi częściowo odpowiedzialny albo jesteś cipą której brakuje odpowiednich wzorców z domu.
Po wpisie obstawiam to drugie plus bycie niechcianym przez kobiety frustratem.
Remedium proste, przestań być frustratem, to kobiety się znajdą, powodzenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów