Zaiskrzyło między nimi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Zaiskrzyło między nimi.
Wg info kolesiowi pomimo znaczących poparzeń ciała wciąż grozi mandacik od szeryfa
Murzyn policjant, więc podpalił gościa i chciał dorzucić opony.
We wiosce wszyscy tak robili z przestępcami
We wiosce wszyscy tak robili z przestępcami
Murzyn podpalił białego - źle.
Policjant podpalił motopizdeczke - dobrze.
Wychodzi na zero a mimo wszystko piękny film.
Policjant podpalił motopizdeczke - dobrze.
Wychodzi na zero a mimo wszystko piękny film.
Aż obudzili w nim ghost rider'a.
"służyć, chronić" hahaha
Ktoś niezłą kasę z odszkodowania przytuli...
Oglądam 4 raz i bawi tak samo a ten krzyk ghost raidera to chyba pierwsza przemiana w zyciu
yaiba napisał/a:
Wg info kolesiowi pomimo znaczących poparzeń ciała wciąż grozi mandacik od szeryfa
Myślę że on się tym mandacikiem już nie przejmuje tylko zaciera ręce ile wyciągnie z odszkodowania. Pamiętajmy to są stany, co cwańszy który tam stał obok też poda miasto o odszkodowanie za narażenie ich życia
Ale ze co ze spalili go ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów