📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Co za zjebany opis. Jakby miał białą duszę to sam siebie by okładał...
Anal_Ogórek napisał/a:
Co za zjebany opis. Jakby miał białą duszę to sam siebie by okładał...
Ale najpierw chciał się nasycić uczuciem okładania kogoś innego. Jestem w stanie go zrozumieć
turor napisał/a:
A ja swojej starej kwiaty musze kupować, żeby sex był
A nie możesz jej po prostu wręczyć 50 zł zamiast kwiatów?
Anal_Ogórek napisał/a:
A nie możesz jej po prostu wręczyć 50 zł zamiast kwiatów?
Gała to nie seks.
Lukiluki2 napisał/a:
Ale najpierw chciał się nasycić uczuciem okładania kogoś innego. Jestem w stanie go zrozumieć
W takim wypadku każdy czarny okładający kogoś słabszego ma białą duszę?
A za co ten wpierdol? Czyżby się puszczała? To chyba jedyny powód, dla którego ten chłop miałby mieć duszę białasa
babazwozu napisał/a:
A za co ten wpierdol? Czyżby się puszczała? To chyba jedyny powód, dla którego ten chłop miałby mieć duszę białasa
Autorowi chodziło chyba o to, żeby opisem przekazać swój brak pomysłu na sensowny opis materiału. Jak dla mnie zrobił to precyzyjnie, a Ty jak oceniasz jego koncepcję?
Anal_Ogórek napisał/a:
W takim wypadku każdy czarny okładający kogoś słabszego ma białą duszę?
Napewno wiesz o co mi chodzi,szkoda pierdolenia
sothis napisał/a:
Autorowi chodziło chyba o to, żeby opisem przekazać swój brak pomysłu na sensowny opis materiału. Jak dla mnie zrobił to precyzyjnie, a Ty jak oceniasz jego koncepcję?
No właśnie kurde przyznam, że mnie to chyba przerosło nie wiem co mógł mieć na myśli
Dobra,to wyjebcie ten film,też mie się nie podoba. Opis też z jebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów