Może się dziwadło powiesi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Może się dziwadło powiesi...
To było by zbyt piękne niestety dowiedziałem się że to jest naprawdę laska a tamten z tyłu to też jakiś "strimer"
Ustawione i pedalskie
"Unsupportive father" - ja pierdole, a jak niby mam wspierać swoje dziecko w spierdoleniu umysłowym i zjebaniu sobie życia?
To nie przypadkiem ta cała JustaMinx przez której odwalanie po pijaku na imprezie w LA policja zamknęła imprezę tuż po 30 minut jej trwania?
Qfelek napisał/a:
To nie przypadkiem ta cała JustaMinx przez której odwalanie po pijaku na imprezie w LA policja zamknęła imprezę tuż po 30 minut jej trwania?
Ten cały nie ta
Akurat tu bym się spierał. W sensie, że "ojciec na piątkę" bo ma wyjebane czy syn przebiera się za babę.
ooo fuj... pedał w babskim makijarzu...
az sie musialem zalogowac. mowcie sobie co chcecie ale gdyby mi moj syn/corka cos takiego robili w domu to byloby max 5 min. idziesz na leczenie albo wypierdalasz z domu plus wyrzeklbym sie dziecka.
Przecież tacy rodzice doprowadzają dzieci do poważnych problemów psychicznych. To jest ewidentnie dowód na to, że transy i pedały już wcześniej są pierdolnięci na umyśle.
N napisał/a:
Przecież tacy rodzice doprowadzają dzieci do poważnych problemów psychicznych. To jest ewidentnie dowód na to, że transy i pedały już wcześniej są pierdolnięci na umyśle.
Po twoich kolorach to widzę że ty dzieci doprowadzisz do jakichś problemów psyh... Zmień kolora potem pisz tęczówko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów