📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
zjebane dziennikarstwo, co to wogole za pytania. sensacja dla zadnych emocji patusow - czlonkowie sadistic'a beda zachwyceni.
Co ta kurew tam robi nie rozumie że w tytule jest napisane że to sprawa dla reportera, a nie dla reporterki.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
ja tam sie nie znam ale materiał jest wyraźnie tendencyjny.. i gdzie jest krasziawak?
mnie stara nakurwiala smycza psa albokarabinkiem od niej i byl to gruby sznur od husky, albo piescia ,najczescej z otwartej po ryju albo pasem az mdlalemz przeplakania, i gdzie tv hahaha lol, zycie no.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów